Κορυφαίοι πελάτες γραφικών τεχνών «δημιουργούν το μέλλον τους» στο συνέδριο Premier Partners Forum της Xerox

Περισσότεροι από 200 συνεργάτες και πελάτες γραφικών τεχνών της Xerox ανακάλυψαν προσοδοφόρες επιχειρηματικές ευκαιρίες στο συνέδριο της Xerox ‘Premier Partners Forum 2018’ που πραγματοποιήθηκε στη Βαρσοβία. Με θέμα «Καθορίστε τη στρατηγική σας, Δημιουργήστε το μέλλον σας»,  το συνέδριο σηματοδότησε παράλληλα και τη διεθνή πρεμιέρα της νέας ψηφιακής πρέσας, Xerox Iridesse.

 

Στα πλαίσια του συνεδρίου διοργανώθηκαν σεμινάρια από κορυφαίους συνεργάτες, εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας και στελέχη της Xerox σχετικά με την ανάπτυξη των επιχειρήσεων και τις εφαρμογές τόνωσης εσόδων.

 

Στην εκδήλωση συμμετείχε και αποστολή από την Ελλάδα, η οποία εντυπωσιάστηκε από τις εξαιρετικές δυνατότητες της νέας ψηφιακής πρέσας Iridesse.

 

«Η βιομηχανία μας περνάει κύματα αλλαγών σε πολλαπλά μέτωπα = όπως η στροφή προς τις ψηφιακές επικοινωνίες, η άνοδος του inkjet και πολλές νέες δυνατότητες που προσθέτουν αξία», δήλωσε ο Hubert Soviche,  Αντιπρόεδρος Graphic Communications for International Operations, της Xerox. «Το φόρουμ μας στοχεύει να βοηθήσει τους πελάτες και τους μεταπωλητές να κατανοήσουν αυτές τις αλλαγές και να καταγράψουν τις τεράστιες ευκαιρίες που παρουσιάζουν.»

 

«Οι επιχειρήσεις και οι καταναλωτές αναζητούν νέους τρόπους να ξεχωρίζουν», δήλωσε ο Andrew Copley, Πρόεδρος Graphic Communications Solutions, της Xerox. «Το ψηφιακό χαρτοφυλάκιο παραγωγής της Xerox ανταποκρίνεται σε κάθε προσδοκία για οικονομικά αποδοτικές και σύντομες εργασίες υψηλότερης αξίας, εξατομίκευση και γρήγορες αλλαγές – βοηθώντας τελικά τους πελάτες μας να αναπτύξουν νέες ροές εσόδων».