Επέκταση της συνεργασίας ανάμεσα στη Xerox Hellas και την ACI Hellas για τη διάθεση εκτυπωτών και πολυμηχανημάτων

Η Χerox Hellas ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με την εταιρεία διανομής ΑCI Hellas και στον τομέα των Α3 & Α4 συσκευών. Πιο συγκεκριμένα, η ACI εκτός από τα αυθεντικά αναλώσιμα της Xerox που διένειμε ως τώρα, θα διαθέτει στην ελληνική αγορά και μια μεγάλη γκάμα από εκτυπωτές και πολυλειτουργικούς εκτυπωτές (MFP’s) της Xerox.

Στο διαθέσιμο εξοπλισμό περιλαμβάνονται πολλά νέα μοντέλα με τεχνολογία ConnectKey που προσφέρουν κορυφαία ασφάλεια, εξελιγμένη εμπειρία χρήστη και πολλές χρηστικές εφαρμογές που μπορεί κάποιος να ‘κατεβάσει’ μέσα από το Xerox App Gallery.
Η ΑCI Hellas διανέμει συνολικά πάνω από 6.000 προϊόντα, έχοντας συνεργασίες με περισσότερους από 40 κατασκευαστές, κυρίως σε είδη γραφείου, αναλώσιμα ηλεκτρονικών υπολογιστών, προϊόντα hardware, IT αξεσουάρ και μαγνητικά μέσα αποθήκευσης. Με τη νέα συμφωνία, θα μπορεί να εξυπηρετήσει ακόμη πιο αποτελεσματικά τις ανάγκες των πελατών της, προσφέροντας ποιοτικές λύσεις με τη σφραγίδα της καινοτομίας και της αξιοπιστίας της Xerox.
H Senior Product Manager και υπεύθυνη της ACI Hellas για την κατηγορία προϊόντων
κα Κατερίνα Μαργαρίτη δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η Xerox είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής τεχνολογιών και πάροχος λύσεων στο χώρο των εκτυπώσεων και των υπηρεσιών, με μακρόχρονη παρουσία στην ελληνική αγορά. Είμαστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι οτι η επέκταση της συνεργασίας μας, με την προσθήκη των εκτυπωτικών προϊόντων ανοικτής διανομής της Xerox, θα ενισχύσει περαιτέρω την πολύχρονη και πολύ επιτυχημένη συνεργασία με τη Xerox Hellas στον τομέα των αναλωσίμων και θα προσδώσει νέα δυναμική στην παρουσία των προϊόντων της στην ελληνική αγορά. Στόχος μας είναι η παροχή ενός διευρυμένου προϊοντικού χαρτοφυλακίου για την καλύτερη υποστήριξη των συνεργατών μας. Η ενδυνάμωση της συνεργασίας μας αντανακλά τις σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας που έχουμε χτίσει εδώ και δεκαπέντε χρόνια με τους συνεργάτες και τους πελάτες μας».
Σύμφωνα με τον Θωμά Αρβανιτέλλη, Διευθυντή Πωλήσεων Συνεργατών και Αντιπροσώπων της Xerox Hellas «η βασική επιδίωξη της εταιρείας μας είναι να βοηθάμε τις επιχειρήσεις να συνδέονται, να επικοινωνούν και να εργάζονται καλύτερα. Όσο πιο εύκολο κάνουμε για τους τελικούς πελάτες να βρίσκουν τα προϊόντα μας, τόσο περισσότερο διευκολύνουμε την καθημερινότητά τους. Η ΑCI αποτελεί έναν από τους πιο πολύτιμους συνεργάτες μας στο χώρο της διανομής και η επέκταση της συνεργασία μας στα Α4 και Α3 μοντέλα μας, θα βοηθήσει εμάς να πετύχουμε ακόμη μεγαλύτερους ρυθούς ανάπτυξης και τις επιχειρήσεις να αποκτήσουν πιο εύκολα τη λύση που τους ταιρίαζει».