Μια μεγάλη επένδυση στη Θεσσαλονίκη με τη σφραγίδα της Xerox

Θεσσαλονίκη, 12 Μαϊου 2017. Η μεγαλύτερη επένδυση στο χώρο των Γραφικών Τεχνών τα τελευταία χρόνια, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο καιρό στη Θεσσαλονίκη, παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια σχετικής εκδήλωσης.

Η LK Printing, μια από τις πιο γνωστές και υγιείς επιχειρήσεις στον χώρο των εκτυπώσεων, εγκατέστησε το κορυφαίο έγχρωμο παραγωγικό σύστημα Xerox iGen5, πολλαπλασιάζοντας με την επένδυση αυτή τις εκτυπωτικές υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρει στους πελάτες της. Η συγκεκριμένη παραγωγική λύση, με τιμή καταλόγου που ξεπερνάει το μισό εκατομμύριο ευρώ, αποτελεί το πρώτο αντίστοιχο μηχάνημα παραγωγής που εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα τα τρία τελευταία χρόνια.

Η εταιρία «Ψηφιακές Εκτυπώσεις L&K» Θ. Λαμπριανίδης – Σ. Κουγιουμτζόγλου Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1976. Με την πάροδο του χρόνου και τις αλλαγές στις ανάγκες της αγοράς, εξελίχθηκε από ένα κλασικό φωτοτυπείο, σε ένα σύγχρονο κέντρο εκτυπώσεων και δημιουργικών λύσεων. Σήμερα η εταιρεία είναι μια από τις κορυφαίες στο χώρο της διαθέτοντας εμπειρία, τεχνογνωσία και κορυφαία τεχνολογία, καθώς και ένα ολοκληρωμένο σύστημα ελέγχου και διαχείρισης ποιότητας (ISO 9001), πλήρως εξοπλισμένη για να καλύψει όλες τις σύγχρονες ανάγκες των πελατών. Προσφέρει υπηρεσίες εκτυπώσεως, σκαναρίσματος, γραμμικού σχεδίου, φινιρίσματος και δημιουργικού σχεδιασμού. Ιδιαίτερη άνθιση παρουσιάζει και η καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής προσκλητηρίων που λειτουργεί σαν μια ξεχωριστή end-to-end  δραστηριότητα μέσα στην επιχείρηση.

Η σχέση της LK Printing με τη Xerox Hellas  μετράει περισσότερα από  25 χρόνια και σήμερα, το μεγαλύτερο μέρος του εξοπλισμού της εταιρείας αποτελείται από παραγωγικές λύσεις της Xerox.

Ο κ. Θωμάς Λαμπριανίδης επικεφαλής της LK Printing δήλωσε σχετικά :

«Η συνεργασία μας με την Xerox άρχισε το 1991 και μεγάλωσε πολύ όταν είδαμε πως τα αποτελέσματα ήταν εφάμιλλα των προσδοκιών μας. Στόχος μας ήταν – και συνεχίζει να είναι – η κάλυψη των ολοένα και αυξανόμενων αναγκών των πελατών μας για ποιοτικές εκτυπώσεις. Έχοντας δοκιμάσει το ιGen3 για αρκετά χρόνια, στραφήκαμε στο ιGen5 με το οποίο έχουμε πλέον την δυνατότητα να διαχειριστούμε ακόμη μεγαλύτερες παραγγελίες, με μεγάλη αξιοπιστία και αποτέλεσμα που εκπλήσσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς μας πελάτες». Κλείνοντας κατέληξε: «Η ποιότητα και οι δυνατότητες του iGen5 μας δίνουν μεγάλη αυτοπεποίθηση για την επόμενη μέρα, καθώς η κάθε εργασία αποτελεί  και μια έντυπη διαφήμιση μας».

Από την πλευρά του, o κ. Βασίλης Ραμπάτ, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Xerox Hellas υπογράμμισε: «Είναι πραγματικά ευτύχημα μέσα σε ένα τόσο αντίξοο περιβάλλον, να βλέπουμε επενδυτικές πρωτοβουλίες σαν αυτή που πήρε η LK Printing. Εκτός από τα εξαιρετικά αποτελέσματα που θα προκύψουν σε πρακτικό επίπεδο – εξαιρετική ποιότητα, απόλυτη ακρίβεια χρώματος, οικονομίες κλίμακας -η κίνηση αυτή περνάει και το μήνυμα ότι υπάρχει ακόμη μια σημαντική δυναμική στο χώρο των Γραφικών Τεχνών, πράγμα πολύ σημαντικό για το μέλλον του κλάδου».