Η Xerox Hellas Πρώτη σε Μερίδια Αγοράς το 2016 στα Έγχρωμα Α3 και στα Έγχρωμα Παραγωγικά Συστήματα

Αθήνα, 17 Μαρτίου, 2017. Για έναν ακόμη χρόνο, η Xerox Hellas διατηρήθηκε στην πρώτη θέση των πωλήσεων στην κατηγορία των έγχρωμων Α3 πολυλειτουργικών εκτυπωτών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε πρόσφατα η Infosource για το 2016, τo brand Xerox παραμένει πρώτο στο σύνολο της κατηγορίας των Α3 Έγχρωμων Πολυλειτουργικών Συστημάτων (MFPs) με ποσοστό 27,2%, παρουσιάζοντας αύξηση εγκαταστάσεων σε σχέση με το 2015, περίοδο κατά την οποία το μερίδιο της ήταν 24,8%. Σε σχέση με την συνολική αγορά που παρουσίασε αύξηση 25%,  η Xerox αύξησε το μερίδιο της κατά 37%.

Επιπρόσθετα, η Xerox διατήρησε την πρώτη θέση και στην κατηγορία των Έγχρωμων Συστημάτων Υψηλής Παραγωγικότητας, αποτελώντας τη μόνη εταιρεία που πραγματοποίησε εγκατάσταση (iGen4) μέσα στο 2016.

Τέλος, στην κατηγορία των έγχρωμων Α4 πολυλειτουργικών εκτυπωτών, ενώ η συνολική αγορά είχε πτώση -34% σε σχέση με το 2015, η Xerox Hellas, ακολουθώντας τις τάσεις της παγκόσμιας αγοράς, σημείωσε αύξηση 23%, καταφέρνοντας να διπλασιάσει το μερίδιο της, ανεβαίνοντας από το 5% το 2015, στο 10% το 2016.

Ο Θωμάς Αρβανιτέλλης, Δντης Πωλήσεων Συνεργατών της Xerox Hellas δήλωσε σχετικά: «Για έναν ακόμη χρόνο η εταιρεία μας διατήρησε την ηγετική της θέση στην αγορά, καλύπτοντας με αξιόπιστο τρόπο τις ανάγκες των πελατών μας. Η προτίμησή τους αυτή μας κάνει υπερήφανους, καθώς αποδεικνύει ότι η Xerox και το δίκτυο συνεργατών της αποτελούν για τις επιχειρήσεις κάθε μεγέθους, τον πλέον καταξιωμένο συνεργάτη για τη διαχείριση των εγγράφων τους».

Ο Χάρης Τράμπας, Διευθυντής Marketing & Πωλήσεων Μεγάλων Πελατών πρόσθεσε: «Για 45 χρόνια, η Xerox Hellas βοηθάει τους πελάτες της να διεκπεραιώνουν την εργασία τους πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά. Με μια τεράστια ποικιλία από λύσεις – hardware & software – και μία συνεχώς εξελισσόμενη πλατφόρμα, τη Xerox® ConnectKey®, μπορούμε να προσφέρουμε την τέλεια, απόλυτα εξατομικευμένη λύση σε κάθε επιχείρηση. Οι νέες δυνατότητες της καινούριας μας σειράς πολυλειτουργικών εκτυπωτών «ConnectKey® i-Series» – όπως η εύκολη σύνδεση με κινητές συσκευές, η αυτόματη μετάφραση κειμένων και η πρόσβαση σε μία μεγάλη λίστα από εφαρμογές μέσω του Xerox App Gallery, θα μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε την επιτυχημένη πορεία μας και μέσα στο 2017».

-ΧΧΧ-