Νέες δυνατότητες εφαρμογών σε κάθε περιβάλλον εκτύπωσης, ανεξαρτήτως μεγέθους, χάρη στις βελτιώσεις του εκτυπωτή Xerox Colour C60/C70

Αθήνα, 17 Ιανουαρίου 2017. Σήμερα, τα καταστήματα εκτυπώσεων, τα εσωτερικά τμήματα εκτύπωσης, οι εταιρίες παροχής υπηρεσιών, οι μικρές επιχειρήσεις και οι βιομηχανικές μονάδες έχουν τη δυνατότητα να βελτιώσουν και να επεκτείνουν τις εφαρμογές που δημιουργούν, μέσω της αυξημένης ευελιξίας εκτύπωσης ειδικών υλικών, καθώς και τη βελτιωμένη απόδοση σε ποιότητα του νέου C60 εκτυπωτή. Οι νέες αναβαθμίσεις του λογισμικού και οι βελτιώσεις των χαρακτηριστικών του δημοφιλούς εκτυπωτή Colour C60/C70 Printer παρέχουν πλέον νέες δυνατότητες εφαρμογών για εκτύπωση σε κάθε περιβάλλον εκτύπωσης.

Οι καινούργιες αναβαθμίσεις και βελτιώσεις περιλαμβάνουν:

Καλύτερη διαχείριση των υλικών εκτύπωσης : Οι νέες δυνατότητες καθιστούν ευκολότερη τη διαχείριση μίας ακόμα μεγαλύτερης γκάμας ειδικών υλικών περιλαμβάνοντας ελαφριά υλικά εκτύπωσης (60 gsm), που συχνά χρησιμοποιούνται για να μειώσουν το κόστος μεταφοράς (μέσω ταχυδρομείου ή courier) αλλά και πιο ιδιαίτερα υλικά (256 -300 gsm ), που χρησιμοποιούνται για κάρτες ή προσκλήσεις. Ο νέος κατάλογος χαρτιού (Paper Catalogue) αποτελεί μία on-line «βιβλιοθήκη» με τις διαθέσιμες επιλογές υλικών εκτύπωσης, η οποία καθιστά τις εφαρμογές μέσων υψηλής ποιότητας ακόμα πιο εύκολες και γρήγορες.

Βελτιωμένη ακρίβεια και ποιότητα εικόνας: Η εφαρμογή “Simple Image Quality Adjustment (SIQA)” είναι ενσωματωμένη στη συσκευή, επιτρέποντας την συνεχή ομοιομορφία στην εκτύπωση και την υποστήριξη δύσκολων εργασιών όπου είναι απαραίτητες οι συμπτώσεις ακριβείας , όπως η παραγωγή επαγγελματικών καρτών διπλής όψης. Η αναβαθμισμένη συσκευή περιλαμβάνει επίσης τη δυνατότητα “Closed Loop Process Controls”, η οποία εξασφαλίζει μεγαλύτερη λεπτομέρεια στην ποιότητα εκτύπωσης με μικρότερη εμπλοκή του χρήστη.

Βελτιωμένη ροή εργασιών και αυτοματοποίηση: Μοναδικές σε αυτή την κατηγορία εκτυπωτών είναι και οι νέες ψηφιακές πλατφόρμες επεξεργασίας εκτύπωσης (digital front ends), όπως ο νέος Xerox FreeFlow Print Server με νέα εργαλεία διαχείρισης χρωμάτων. Πρώτη φορά στο κλάδο, υπάρχει επίσης το νέο EFI Fiery NX station με το χαρακτηριστικό Fiery QuickTouch, που επιτρέπει υψηλής τεχνολογίας διαχείριση χρωμάτων.

«Οι πελάτες θα αναγνωρίσουν την προστιθέμενη αξία, που παρέχει ο βραβευμένος εκτυπωτής Xerox Colour C60/C70, ειδικά όσον αφορά στη διευρυμένη γκάμα εφαρμογών και την ενισχυμένη παραγωγικότητα», δήλωσε η Anna Askels, European Product Marketing Manager της Xerox. «Κρατήσαμε το μικρό μέγεθος και τις υπάρχουσες τιμές αλλά προσθέσαμε χαρακτηριστικά που συνήθως περιλαμβάνονται σε τελευταίας τεχνολογίας εκτυπωτές παραγωγής».

Ο Xerox Colour C60/C70 διακρίθηκε με το βραβείο 2016 Buyers Laboratory Production Printer PRO Award για την αξιοπιστία του και την άνω του μέσου όρου σταθερότητα και ακρίβεια χρωμάτων σε πληθώρα υλικών .

Ο Xerox Colour C60/C70 κυκλοφορεί στην αγορά από τον Οκτώβριο του 2016.

-ΧΧΧ-