Η PLAYMOBIL κερδίζει χρόνο και εξοικονομεί κόστος

Αναθέτοντας τις εκτυπώσεις των marketing υλικών της στη Xerox

Αθήνα, 21 Δεκεμβρίου 2016 – Mετά από δύο χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας, η PLAYMOBIL ανανέωσε την εμπιστοσύνη της στη Xerox Hellas αναφορικά με την υποστήριξη των ενεργειών Επικοινωνίας και Marketing της PLAYMOBIL. Έτσι, η Xerox θα συνεχίσει να καλύπτει με αξιόπιστο και δημιουργικό τρόπο κάθε προωθητική ανάγκη της PLAYMOBIL που σχετίζεται με εκτυπώσεις και marketing κατασκευές.

Οι ανάγκες μιας μεγάλης εταιρείας σαν την PLAYMOBIL όχι μόνο είναι πολλές αλλά καλύπτουν και πολλούς διαφορετικούς τομείς: από φυλλάδια και αφίσες μέχρι καταλόγους και εξειδικευμένες κατασκευές για το PLAYMOBIL FunPark που βρίσκεται στην Κηφισιά. «Ένας από τους βασικούς λόγους που επιλέξαμε τη Xerox ήταν η αξιοπιστία της» ανέφερε η Ειρήνη Ευφραιμίδη, Marketing Manager της PLAYMOBIL Hellas. Και συνέχισε τονίζοντας «Διαθέτοντας μια εξειδικευμένη ομάδα για την παραγωγή προωθητικών υλικών, η Xerox μας προσέφερε επαγγελματικές λύσεις υψηλής ποιότητας και σημαντικές οικονομίες κλίμακας. Ταυτόχρονα, λειτούργησε συμβουλευτικά, προτείνοντάς μας νέες σχεδιαστικές προσεγγίσεις και μια μεγάλη ποικιλία υλικών».

«Στόχος μας παραμένει πάντα το να βοηθάμε τους πελάτες μας να δουλεύουν καλύτερα, εστιάζοντας στο καθαυτό αντικείμενο της δραστηριότητάς τους» σχολίασε από την πλευρά του ο Χριστόφορος Κυπριώτης, υπεύθυνος του τμήματος Communication & Marketing Services της Xerox Hellas. «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ένα brand σαν την PLAYMOBIL, με ιστορική παρουσία στην Ελλάδα, μας εμπιστεύτηκε. Μελετώντας προσεκτικά τις ανάγκες τους, καταλήγουμε σε λύσεις που τους βοηθούν να μεταδώσουν σωστά τα μηνύματα τους, να απλοποιήσουν τις σχετικές διαδικασίες τους και να μειώσουν σημαντικά τα κόστη τους».

-ΧΧΧ-