Οργανωτικές αλλαγές στο Τμήμα Πωλήσεων της Xerox Hellas

Αθήνα, 18 Ιουλίου 2016. Η Xerox Hellas προχωρά σε μια σειρά από οργανωτικές αλλαγές στο Τμήμα Πωλήσεων, με ισχύ από 18/07/2016.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χάρης Τράμπας αναλαμβάνει τη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων Μεγάλων Επιχειρήσεων (Large Enterprise Operations), έχοντας την ευθύνη των πωλήσεων του Direct Business της Xerox Hellas, καθώς και του τμήματος των pre-sales αναλυτών. Παράλληλα, θα διατηρήσει και τη θέση του Marketing Director της εταιρείας. Ο Χάρης Τράμπας εργάζεται στην Xerox Hellas για περισσότερα από 16 χρόνια, έχοντας αναλάβει με επιτυχία μια σειρά από executive ρόλους στον χώρο των Πωλήσεων και του Marketing. Είναι απόφοιτος του τμήματος Μηχανολογίας του ΤΕΙ Πειραιά, κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο από το ALBA και είναι πατέρας δύο αγοριών.

Ταυτόχρονα, ο Θωμάς Αρβανιτέλλης αναλαμβάνει τη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων Δικτύου (Indirect Business), έχοντας την ευθύνη της διαχείρισης των συνεργατών της Xerox Hellas (αποκλειστικοί αντιπρόσωποι, document technology partners, διανομείς και  δίκτυο λιανικής), καθώς και της αγοράς των αναλωσίμων. Ο Θωμάς Αρβανιτέλλης εργάζεται στην Xerox Hellas από το 2000, έχοντας αναλάβει με επιτυχία διαφορετικές θέσεις στο Τμήμα Πωλήσεων. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αθηνών και πατέρας δύο αγοριών.

Τέλος, μετά από 18 χρόνια επιτυχούς παρουσίας στην Xerox Hellas, o έως τώρα LEO Sales Director, Γιώργος Ντούρλιας, αποχωρεί από την εταιρεία για να συνεχίσει την επαγγελματική του δραστηριότητα σε διαφορετικό κλάδο.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Xerox Hellas, Βασίλης Ραμπάτ, δήλωσε σχετικά: «Οι αλλαγές στο Τμήμα Πωλήσεων της εταιρείας μας θα βελτιώσουν ακόμη περισσότερο το υψηλότατο επίπεδο των υπηρεσιών και των λύσεων που προσφέρουμε. Η κάλυψη των αναγκών των πελατών μας βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο της καθημερινής μας δραστηριότητας και είμαι βέβαιος ότι, τόσο ο Χάρης, όσο και ο Θωμάς, θα ανταποκριθούν άριστα στους νέους τους ρόλους, βοηθώντας την εταιρεία μας να διατηρήσει την ηγετική της  θέση στην αγορά». Κλείνοντας, πρόσθεσε: «Εύχομαι καλή επιτυχία και στους δυο και ευχαριστώ τον Γιώργο για την προσφορά του, καθώς επί σειρά ετών συνέβαλε σημαντικά στα θετικά αποτελέσματα της εταιρείας μας».

 

-ΧΧΧ-