«Αυθεντικά Χαμόγελα» από τη Xerox!

Χρησιμοποιώντας αυθεντικά αναλώσιμα Xerox βοηθάτε το ‘Χαμόγελο του Παιδιού’

Αθήνα, 30 Μαΐου 2016 – Η Xerox Hellas, με την έννοια της προσφοράς στο κέντρο της φιλοσοφίας της, συνεχίζει να στέκεται δίπλα στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μοιράζοντας… αυθεντικά χαμόγελα!

Πιο συγκεκριμένα, από τα μέσα Μαϊου, ως τα τέλη Σεπτεμβρίου 2016, η Xerox Hellas προσφέρει στο «Χαμόγελο του Παιδιού» 3 ευρώ από την πώληση κάθε αυθεντικού αναλωσίμου για μια μεγάλη γκάμα προϊόντων της. Με τον τρόπο αυτό, ο Οργανισμός θα μπορέσει να εξοπλίσει δύο κινητές μονάδες τροφοδοσίας για παιδιά και πρόσφυγες που βρίσκονται σε ανάγκη.

Κάθε φορά λοιπόν που αγοράζουμε αυθεντικά αναλώσιμα Xerox, απολαμβάνουμε την υψηλή τους απόδοση και αξιοπιστία, ενώ παράλληλα συμβάλλουμε και εμείς σε… περισσότερα παιδικά χαμόγελα! Επιπλέον, στέλνοντας τη φωτογραφία της απόδειξης αγοράς στο hamogelo@xerox.com το όνομά μας θα τυπωθεί πάνω στις κινητές μονάδες, σχηματίζοντας ένα αυθεντικό χαμόγελο μαζί με όλους όσους ακόμη υποστηρίζουν αυτή την προσπάθεια!

Δείτε το βίντεο της ενέργειας εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=M7TFKs9CqSE&feature=youtu.be

«Το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης διέπει τη λειτουργία της εταιρείας μας. Κάθε επιχειρηματική μας δραστηριότητα είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το όφελος που δίνει πίσω στην κοινωνία» τόνισε ο κος Ραμπάτ, Δνων Σύμβουλος της Xerox Hellas και συνέχισε: «Με τα ‘Αυθεντικά Χαμόγελα’ στεκόμαστε για μια ακόμα φορά αρωγοί στο μοναδικό έργο που προσφέρει ‘Το Χαμόγελο του Παιδιού’».

-ΧΧΧ-