Η Xerox γιόρτασε 15 χρόνια Managed Print Services στο Συνέδριο της ΕΑΣΕ

Αθήνα, 18 Μαΐου 2016 – Η Xerox Hellas, ηγέτιδα στον τομέα της τεχνολογίας και των υπηρεσιών διαχείρισης εγγράφων, βρέθηκε στο 27ο Συνέδριο Ηγεσίας της ΕΑΣΕ, το οποίο πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Grand Resort Lagonissi και γιόρτασε τα 15 Χρόνια Managed Print Services, των υπηρεσιών που πρώτη αυτή έφερε στην Ελλάδα, κάνοντας την εργασία των πελατών της πιο εύκολη και πιο αποδοτική.

H Xerox Hellas στήριξε το διήμερο συνέδριο επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά το ενδιαφέρον της για ένα αποτελεσματικό επιχειρείν, ενώ ταυτόχρονα υπενθύμισε στα ανώτατα στελέχη της αγοράς την υπόσχεση που είχε δώσει 15 χρόνια πριν, όταν είχε παρουσιάσει τις καινοτόμες υπηρεσίες Managed Print Services (MPS): να βοηθάει δηλαδή τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς να ασχοληθούν απερίσπαστοι με το αντικείμενο της δραστηριότητάς τους επιτυγχάνοντας για λογαριασμό τους καλύτερη ροή εργασιών, μειωμένα κόστη και μεγαλύτερη παραγωγικότητα. Ο αριθμός των περισσότερων από 250 ενεργών MPS συμβολαίων της Xerox στην Ελλάδα είναι εντυπωσιακός αν αναλογιστεί κανείς τα μεγέθη που «κρύβονται» πίσω από αυτόν: 1.900 τοποθεσίες σε όλη την Ελλάδα, 10.000 μηχανήματα, 40.000 αναλώσιμα/χρόνο, 400 εκατ. εκτυπώσεις/χρόνο!

Ο κ. Βασίλης Ραμπάτ, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Xerox Hellas σχολίασε σχετικά: «Από τότε που παρουσιάσαμε για πρώτη φορά τα MPS στην Ελλάδα, έχουμε καταστεί ηγέτες στη συγκεκριμένη αγορά. Με την καινοτομία στο DNA μας συνεχίζουμε να προσφέρουμε πρωτοποριακές λύσεις, ενώ η επόμενη γενιά των MPS δημιουργεί ακόμα πιο ευέλικτες διαδικασίες, μεταμορφώνοντας την επεξεργασία των εγγράφων σε πραγματικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα».

-ΧΧΧ-