Η Xerox χορηγός του 16ου Συνεδρίου InfoCom World

Αθήνα, 22 Οκτωβρίου 2014 – Η Xerox ήταν χορηγός του 16ου Συνέδριο InfoCom World, που πραγματοποιήθηκε στις 21 Οκτωβρίου 2014 στο ξενοδοχείο Divani Caravel, με τίτλο «Techonomy: Time for Synergies!».

Ηγέτιδα εταιρία στο χώρο της τεχνολογίας και των υπηρεσιών εγγράφων, η Xerox έδωσε το «παρών» στη μεγαλύτερη εκδήλωση σχετικά με ψηφιακές τεχνολογίες στη χώρα μας, συμμετέχοντας ενεργά στην ανάπτυξη εποικοδομητικού διαλόγου γύρω από ζητήματα που σχετίζονται με τις εξελίξεις στις αγορές Τεχνολογίας, Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών και Media.

Φέτος, το Συνέδριο InfoCom World εστίασε στις τεχνολογικές, στρατηγικές και επιχειρηματικές συνέργειες, οι οποίες αποτελούν μοχλό ανάπτυξης και διαμορφώνουν το πεδίο της αγοράς του μέλλοντος.

Μεταξύ των ομιλητών του συνεδρίου ήταν η κα Μαρία Μεταξογένη, Channel Group Director της Xerox Hellas, η οποία παρουσίασε τις τελευταίες τάσεις στα Managed Print Services μέσα από παρουσίαση με θέμα «Xerox Print Services : Καινοτόμες Υπηρεσίες Διαχείρισης Εκτυπώσεων».  Η μείωση τoυ κόστους, η αύξηση της παραγωγικότητας, η ασφάλεια των εγγράφων, η μέριμνα για το  περιβάλλον  και η καινοτομία ήταν οι πέντε άξονες πάνω στους οποίους στηρίχθηκε η παρουσίαση της εκπροσώπου της xerox. Σχετικά με την ομιλία της στο συνέδριο η κα Μεταξογένη δήλωσε:  «Η ηγετική θέση της Xerox στα Managed Print Services, η οποία αναγνωρίζεται από όλους τους αναλυτές του κλάδου: Gartner, Forrester, Quocirca και IDC, την καθιστά σημείο αναφοράς στον κλάδο. Στην Ελλάδα, από το 2003 έχουμε υλοποιήσει επιτυχημένα περισσότερα από 180 έργα υπηρεσιών Managed Print Services, σε μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς  εξασφαλίζοντάς τους τα μέγιστα οφέλη, τα οποί&al
pha; αποτελούν, μεταξύ των άλλων, παράγοντες βιωσιμότητας στις σημερινές δύσκολες συγκυρίες».