Διατήρηση της κυρίαρχης θέσης της Xerox στα μερίδια αγοράς του 1ου εξαμήνου!

Αθήνα, 2 Οκτωβρίου 2014  – Διατηρεί την κυρίαρχη θέση του, για μια ακόμη χρονιά, το brandXerox όσον αφορά στις πιο σημαντικές κατηγορίες προϊόντων, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Infosource για το 1ο εξάμηνο του 2014!

Πιο συγκεκριμένα, η Xerox βρίσκεται στην κορυφή της κατηγορίας των έγχρωμων Α4 πολυλειτουργικών μηχανημάτων, στην κλάση από 31 σελ./λεπτό και πάνω, με μερίδιο αγοράς 57%. Η συγκεκριμένη κατηγορία είναι στρατηγικής σημασίας ενώ, αξίζει να σημειωθεί ότι η αγορά της αναπτύσσεται εντυπωσιακά με ρυθμό 62% για το συγκεκριμένο διάστημα σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά!

Επιπλέον, στο σύνολο της μεσαίας κατηγορίας των έγχρωμων Α3 πολυλειτουργικών μηχανημάτων, η Xerox βρίσκεται και πάλι στην πρώτη θέση με μερίδιο αγοράς 28%, ενώ κατέχει και την πρωτιά στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική κατηγορία των ασπρόμαυρων Α3 πολυμηχανημάτων με 21% στην κλάση από 11 έως 90 σελ./λεπτό. Στη δε κατηγορία των μικρών ασπρόμαυρων παραγωγικών συστημάτων, η Xerox ηγείται της αγοράς με ποσοστό 41%.

Με αφορμή την ανακοίνωση των μεριδίων αγοράς του 1ου εξαμήνου, ο κος Χάρης Τράμπας, Value Products & Solutions Marketing Manager, Xerox Hellas, σχολίασε: «Αιχμή του δόρατος για τα θετικά αποτελέσματα του 1ου εξαμήνου απετέλεσε η εστίαση της εταιρείας στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών  

(Managed Print Services) αναφορικά με την πώληση ολοκληρωμένων λύσεων διαχείρισης εκτυπωτικών συσκευών και πολυμηχανημάτων, τόσο σε μεγάλες, όσο και σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, καθώς και οι προτάσεις προστιθέμενης αξίας σε επαγγελματίες του κλάδου των εκτυπώσεων. Η τεχνολογία αιχμής πλαισι&
omega;μένη από την πολύτιμη εμπειρία των ανθρώπων μας, καθώς και του δικτύου των συνεργατών μας αποδεικνύονται ισχυρά εφόδια για την αντιμετώπιση των προκλήσεων της τοπικής αγοράς».