Σημαντικές διακρίσεις για τα προϊόντα της Xerox, από τον οργανισμό BLI

Αθήνα, 16 Ιανουαρίου 2014.  – Δύο νέες σημαντικές διακρίσεις πέτυχε η Xerox στις έρευνες και δοκιμές IT του ανεξάρτητου οργανισμού BuyersLaboratoryInc. (BLI). Τα βραβεία αφορούν τα προϊόντα WorkCentre 7225 και ColourJ75 Press, ενισχύοντας περαιτέρω τη θέση της εταιρίας στους τομείς των έγχρωμων πολυλειτουργικών συσκευών, αλλά και των έγχρωμων πρεσών.

Πιο συγκεκριμένα, το WorkCentre 7225, ένα από τα κορυφαία προϊόντα στο χώρο των έγχρωμων πολυλειτουργικών συσκευών, βασισμένο στην τεχνολογία ConnectKey, διακρίθηκε για το εξαιρετικό επίπεδο αξιοπιστίας του, την ευκολία στην εγκατάσταση και χρήση του, καθώς και την εξαιρετικά διαισθητική διαδικτυακή του ικανότητα . Η δοκιμή, κατά την οποία το WorkCentre 7225 κατέγραψε εξαιρετικές επιδόσεις, περιλάμβανε 60.000 εκτυπώσεις. Κατά διάρκεια της δοκιμής και παρά τον τεράστιο όγκο, δεν προκλήθηκε καμία εμπλοκή χαρτιού, ενώ η συσκευή δεν χρειάστηκε service, επιβεβαιώνοντας έτσι και στην πράξη τα χαρακτηριστικά αξιοπιστίας της.

Η επόμενη διάκριση αφορά το ColourJ75 Press, τη νέα έγχρωμη πρέσα της Xerox, η οποία αναδείχθηκε στα 2014 PROAwards του οργανισμού BLI ως κορυφαία συσκευή στην κατηγορία «ColorLight- toMid- VolumeProductionDevice». Χαρακτηριστικά της συσκευής, τα οποία και επιβραβεύτηκαν, είναι η εύκολη χρήση και η άριστη ποιότητα εκτύπωσης.

Το εργαστήριο Buyers Laboratory Inc. είναι ο πλέον έγκριτος οργανισμός ερευνών και δοκιμών IT, που εδώ και σχεδόν 50 χρόνια διεξάγει εντατικές δοκιμές σε προϊόντα εγγράφων, συγκρίνοντας τη γενικότερη επίδοση, παραγωγικότητα, αξιοπιστία και ευχρηστία των μηχανημάτων, μεταξύ πολλών άλλων σημαντικών παραγόντων.

ΤΕΛΟΣ