Οι νέες έγχρωμες πρέσες της Xerox βοηθούν τους επαγγελματίες του χώρου των εκτυπώσεων να διατηρήσουν την παραγωγικότητά τους

Αθήνα, 24 Σεπτεμβρίου 2013 – Με την ανάπτυξη των έγχρωμων εκτυπώσεων να εξακολουθεί να αποτελεί το πεδίο από το οποίο οι επαγγελματίες του χώρου της εκτύπωσης εξακολουθούν να αποκομίζουν τα μεγαλύτερα οφέλη, οι δύο νέες έγχρωμες πρέσες της Xerox τους βοηθούν να αναλαμβάνουν επικερδέστερες εργασίες, από τη δημιουργία photo books και φυλλαδίων έως έντυπα direct-mail και καταλόγους.

Οι έγχρωμες πρέσες Xerox Colour J75 και C75 προορίζονται για ποικίλα περιβάλλοντα παραγωγικής εκτύπωσης, συμπεριλαμβανομένων των καταστημάτων εκτυπώσεων, των δημιουργικών γραφείων και των καταστημάτων εξειδικευμένων φωτογραφικών εφαρμογών. Τα χαρακτηριστικά παραγωγικότητας των εν λόγω συσκευών καθώς και ο τρόπος με τον οποίο χειρίζονται τα υλικά εκτύπωσης θα φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα τόσο σε επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται από παλιά στον χώρο των εκτυπώσεων όσο και σε αυτούς που μπαίνουν τώρα στη συγκεκριμένη αγορά.

Εντυπωσιασμένη από την πρώτη ματιά με την πρέσα Xerox Colour J75, η δανέζικη Jyske Bank προχώρησε στην προμήθεια δύο συσκευών. «Οι εκτυπώσεις είναι ένας από τους τρόπους με τον οποίο χτίζουμε και διατηρούμε τη σχέση με τους πελάτες μας. Η πρέσα Xerox J75 προσφέρει πολλά προηγμένα χαρακτηριστικά σε μια συσκευή με μικρότερο όγκο και πολύ εντυπωσιακή ποιότητα εκτύπωσης», ανέφερε ο Carsten Gaarde, print shop manager της Jyske Bank.

Απαντώντας στις απαιτήσεις των πελατών για ακρίβεια, και οι δύο πρέσες είναι εξοπλισμένες μ&epsilo
n; νέα εργαλεία που έχουν σχεδιαστεί για να απλοποιούν τον τρόπο με τον οποίο επιτυγχάνεται σταθερή ποιότητα εικόνας και αυξάνεται ο χρόνος λειτουργίας τους. Οι χρήστες μπορούν εύκολα να αυτοματοποιήσουν την μπρός και πίσω σύμπτωση των εγγράφων τους και να προσαρμόσουν την ομοιομορφία της πυκνότητας χωρίς να χρειάζονται τη βοήθεια τεχνικού.

Πρέσα Xerox Colour J75
Για τις επιχειρήσεις εκτύπωσης που παράγουν εφαρμογές με μεγάλο όγκο και υψηλή αξία, η πρέσα Xerox Colour J75 προσφέρει επιπλέον παραγωγικότητα, καθώς μπορεί να λειτουργήσει σε πλήρη ταχύτητα – 76 σελίδες το λεπτό – με όλα τα είδη χαρτιού, ακόμα και με αυτά με βάρος ως και 300 gsm. Χάρη στο σύστημα Automated Colour Quality Suite (ACQS), μπορεί επίσης να αυτοματοποιήσει την διαδικασία βαθμονόμησης. Με το ενσωματωμένο σπεκτροφωτόμετρο και τα εργαλεία διαχείρισης χρώματος, επιτυγχάνεται ακριβές, αξιόπιστο χρώμα με ελάχιστη παρέμβαση του χειριστή.

Τα χαρακτηριστικά παραγωγικότητας της πρέσας ενισχύονται από τις λύσεις ροής εργασίας της Xerox και των συνεργατών της, οι οποίες απλοποιούν την προετοιμασία και την παραγωγή εφαρμογών που ποικίλλουν από καρτ-ποστάλ μέχρι μικρά βιβλία. Σε συνεργασία με την XMPie®, εταιρεία του Ομίλου Xerox, οι επαγγελματίες του χώρου των εκτυπώσεων μπορούν επίσης να δημιουργήσουν πλέον προσωποποιημένες καμπάνιες μεγιστοποιώντας την αξία των εγγράφων τους .

Πρέσα Xerox Colour C75
Η πρέσα Xerox Colour C75 βοηθά τους επαγγελματίες να ξεκινήσουν ή να διευρύνουν τη δραστηριό&
tau;ητά τους στον χώρο της ψηφιακής εκτύπωσης. Μπορεί να λειτουργήσει με ταχύτητα ως και 76 σελίδων το λεπτό σε υλικά χωρίς επικάλυψη και ως και 51 σελίδες το λεπτό σε υλικά με επικάλυψη – ανοίγοντας έτσι νέες ευκαιρίες για την παραγωγή επικερδέστερων εργασιών.

Τα προηγμένα χαρακτηριστικά σάρωσης και αντιγραφής που διαθέτει η συσκευή παρέχουν αποδοτικότητα στη ροή εργασίας, σημαντικό πλεονέκτημα για τις επιχειρήσεις που μπαίνουν τώρα στην ψηφιακή αγορά. Προαιρετικές λύσεις mobile print και cloud προσφέρουν στους επαγγελματίες νέους τρόπους εργασίας, καθώς οι διαφορετικές εργασίες μπορούν να δοθούν για εκτύπωση και να εκτυπωθούν από smartphones, tablets, laptops ή desktops.

Τα εργαλεία ProfitAccelerator® Digital Business Resources της Xerox, η μεγαλύτερη στον κλάδο σειρά εργαλείων και υπηρεσιών ανάπτυξης της επιχείρησης, βοηθά τους επαγγελματίες του χώρου των εκτυπώσεων να αξιοποιήσουν στο έπακρο την τεχνολογική τους επένδυση.

Διαθεσιμότητα
Οι πρέσες Colour J75 και C75 διατίθενται από τους αντιπροσώπους και μεταπωλητές της Xerox.