Η Xerox χορηγός του 24ου Συνεδρίου της ΕΑΣΕ

Αθήνα, 21 Μαΐου 2012. Και φέτος η Xerox είναι χορηγός του 24ου Συνεδρίου Ηγεσίας της Εταιρίας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ), που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 και το Σάββατο 25 Μαΐου στο Grand Resort Lagonissi.

Συνεπής στη δέσμευσή της για συνεχή υποστήριξη των θεσμών που προάγουν την επιχειρηματικότητα, η Xerox βρίσκεται για άλλη μια φορά δίπλα στην ΕΑΣΕ στηρίζοντας το ετήσιο Συνέδριο Ηγεσίας της Εταιρίας, που φέτος τιτλοφορείται «Η τέχνη του ανέφικτου».. Μεταξύ μάλιστα των ομιλητών του φετινού Συνεδρίου θα βρεθεί στις 24 Μαΐου και ο Πρόεδρος της Xerox Technology, Armando Zagalo De Lima, ο οποίος στο πλαίσιο της ομιλίας του θα εξετάσει τον ρόλο του ηγέτη σε δύσκολες για τις επιχειρήσεις εποχές. Ως ένας από τους πρωτεργάτες της θεαματικής ανάκαμψης της Xerox στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας, ο κ. De Lima θα μοιραστεί με τους συνέδρους τις εμπειρίες του από την ιστορία μετασχηματισμού της Xerox και θα μιλήσει για το εκπληκτικό turnaround της εταιρείας.

Ανάμεσα στα ζητήματα που θα καλύψει στην εισήγηση του κ. De Lima είναι ο ρόλος της ηγεσίας σε όλα τα επίπεδα, οι προτεραιότητες τις οποίες αυτή έθεσε και τα προβλήματα στα οποία εστίασε, αλλά και ο τρόπος με τον οποίον παρακινήθηκαν οι χιλιάδες εργαζόμενοι της Xerox ώστε να καταπολεμηθεί ο φόβος και η αβεβαιότητα που προκαλούν οι αλλαγές και να επιτευχθεί τελικά «ο μεγαλύτερος μετασχηματισμός της μετά το Κραχ εποχής».