Τα 100 Συμβόλαια Managed Print Services με κορυφαίες εταιρείες συμπλήρωσε η Xerox Hellas

Αθήνα, 11 Απριλίου 2013. Τα 100 συμβόλαια Managed Print Services (MPS) συμπλήρωσε πρόσφατα η Xerox Hellas, γεγονός που επιβεβαιώνει την ηγετική της θέση στον τομέα της παροχής υπηρεσιών ολοκληρωμένης διαχείρισης εγγράφων και στην ελληνική αγορά.

Το 2005 η Xerox έγινε η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που ενέταξε στο χαρτοφυλάκιό της τις υπηρεσίες διαχείρισης εκτυπώσεων. Από τότε μέχρι σήμερα, 100 οργανισμοί έχουν τιμήσει την Xerox με την εμπιστοσύνη τους και την έχουν επιλέξει ως τον στρατηγικό τους συνεργάτη για έως και 30% εξοικονόμηση κόστους και αύξηση της παραγωγικότητας. Ο αριθμός των 100 συμβολαίων καθίσταται ακόμη πιο εντυπωσιακός αν αναλογιστεί κανείς τα μεγέθη που «κρύβονται» πίσω από αυτόν: Με 949 κτίρια και υποκαταστήματα σε όλη την Ελλάδα, 5.625 μηχανήματα, 23.300 χρήστες, 250 εκατομμύρια σελίδες τον χρόνο, η Xerox Hellas βρίσκεται αναμφίβολα στην κορυφή του χώρου των υπηρεσιών MPS.

Η απόλυτη εξειδίκευση, η τεχνογνωσία και η συστηματική επένδυση της εταιρείας στον τομέα των MPS αναγνωρίζονται, άλλωστε, και σε παγκόσμιο επίπεδο: Αξιολογώντας την απόδοση των διαφόρων παρόχων υπηρεσιών MPS, η Gartner τοποθέτησε τη Xerox στην κορυφή του “Leaders Quadrant” των MPS παγκοσμίως για το 2012, ενώ σε εκθέσεις τους τόσο η IDC όσο και η Quocirca αναδεικνύουν τη Xerox ηγέτιδα του χώρου.

Σημαντικό ρόλο στην ανάδειξη της Xerox ως κορυφαίου παρόχου υπηρεσιών MPS διαδραματίζει και η καινοτομική τεχνολογία της εταιρείας: Με πρωτοποριακές λύσεις όπως το πρόσφατο ConnectKey (νέο λογισμικό/ πλατφόρμα για τα Xerox MFPs), η Xerox αποδεικνύει έμπρακτα την έμφαση που δίνει στη διαρκή βελτίωση και την ανταπόκριση στις μεταβαλλόμενε&sigmaf
; ανάγκες των πελατών της.

Απόρροια της επιτυχίας της Xerox στον τομέα των MPS αποτελεί και η ηγετική της θέση τόσο στα Α3 όσο και στα Α4 πολυλειτουργικά μηχανήματα γραφείου: Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Infosource για την ελληνική αγορά, το 2012 η Xerox αναδείχθηκε πρώτη στη συνολική αγορά των Α3 πολυλειτουργικών μηχανημάτων, έγχρωμων και ασπρόμαυρων, με μερίδιο 24,6%.

«Η μεγάλη εμπειρία και το μακρύ ιστορικό επιτυχημένων συνεργασιών που διαθέτει η Xerox, η ολοκληρωμένη προσέγγιση και η δυνατότητα για επίτευξη σταθερών αποτελεσμάτων είναι μερικά μόνο από τα σημεία-κλειδιά που ωθούν την πλειονότητα των επιχειρήσεων που αναζητούν έναν συνεργάτη στο κομμάτι των MPS να μας επιλέγουν. Ο εντυπωσιακός αριθμός των 100 συμβολαίων και η συνεργασία μας με τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της ελληνικής αγοράς αποτελεί μεγάλη τιμή για εμάς. Ευχαριστούμε τους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη τους και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να τους παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με την ίδια συνέπεια και με στόχο την απόλυτη ικανοποίησή τους», δήλωσε ο Δ/νων Σύμβουλος της Xerox Hellas, κ. Βασίλης Ραμπάτ.

*Ακολουθεί η λίστα των 100 εταιρειών που υπέγραψαν συμβόλαιο MPS με τη Xerox:
ΑΛΦΑ ΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, A. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, ABC FACTORS, ALLIANZ ΕΛΛΑΣ, ALPHA ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΕΦΟΔΙΑ, ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ, ALPHEUS ADVISORS, ALUMIL, ARKAS HELLAS, AVIN INT., AXA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, BLUE HOUSE DEVELOPMENT, BLUE STAR FERRIES, ΓΙΑΝΤΗΡΙΔΗΣ, ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ, CAMPION, CARRIER FRIGEL ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, CISCO EΛΛAΣ , CITIBANK INT. PLC, COCA-COLA ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΩΣ, CREDICOM CONSUMER FINANCE, ΔΕΛΤΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, DIVICO, DOW EΛΛΑΣ, EΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, EΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, EΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, EΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ, EΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΝΤΕΛΑΚΡΟΥΑ, EMC HELLAS, EΥΡΩΙΑΤΡ
ΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, EUROBANK ASSET MANAGEMENT, EUROBANK EQUITIES, EUROBANK ERGASIAS, EUROBANK F.P.S., EUROLIFE ERB, EVEREST, FIAT HELLAS, GENEPHARM, GENERALI HELLAS, GLOBO GROUP, GOLDAIR, GOODY’S, HELLENIC CATERING, HYATT REGENCY, ICAP GROUP, ICBS, INFORM Π. ΛΥΚΟΣ, ING ΕΛΛAΣ, INTERAMERICAN, JANSSEN PHARMACEUTICAL COMPANIES OF JOHNSON & JOHNSON, JOHNSON & JOHNSON HELLAS, KLEEMANΝ, KLEFER, KOSMOCAR, LARSINOS, LEASE PLAN ΗΕLLAS, MARAN TANKERS MANAGEMENT, MARYVILLE MARITIME, METROPOLITAN HOSPITAL, MILLENNIUM BANK, MΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, MΙΣΣΙΡΙΑΝ, MΠΑΞΤΕΡ ΕΛΛΑΣ, MΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, N. ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, NΕΔΕΛΤΖΙΔΗΣ, NΟΚΙΑ SIEMENS NETWORKS, OLYMPIC AIR, OLYMPIC CATERING, PFIZER ΕΛΛΑΣ, PRICEWATERHOUSECOOPERS, PROCTER & GAMBLE ΕΛΛΑΣ, PROTON BANK, RANDSTAD HELLAS, RBS, REMI MARITIME, SARKK, ΣΑΡΑΚΑΚΗ ΑΔΕΛΦΟΙ, ΣΕΛΙΔΗ ΑΦΟΙ, SUPERFAST FERRIES, THOMSON REUTERS HELLAS, TITANIA HOTEL, TOYOTA MATERIAL HANDLING GREECE, TΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ, TRAVEL WORLD, TΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, VITAFARM, ΦΙΛΩΤΑΣ ΜΠΕΛΑΣ & ΥΙΟΣ, VIVARTIA ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ, VODAFONE ΠΑΝΑΦΟΝ, WIND HELLAS, ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ, ΧΡΥΣΟΡΥΧΕΙΑ ΘΡΑΚΗΣ. (Η απουσία 6 εταιρειών από τη λίστα οφείλεται στην πολιτική τους σχετικά με τη δημοσιοποίηση συνεργασιών).