Η Xerox παρουσιάζει σειρά γρήγορων κα αποδοτικών Εκτυπωτών για μικρή παραγωγή

Διαθέτουν επιλογές περάτωσης για βιβλία και εγχειρίδια, λογαριασμούς και newsletter

Αθήνα 4 Μαρτίου, 2013 – Η καινούρια σειρά Εκτυπωτών για μικρή παραγωγή της Xerox – που περιλαμβάνει τα Xerox D95/D110/D125 Copier/Printer και D110/D125 Printer – παράγουν κορυφαία ποιότητα ασπρόμαυρης εικόνα με ταχύτητα και αποδοτικότητα.

Σχεδιασμένες για να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις περιβαλλόντων με μεγάλες ανάγκες εκτύπωσης, οι εν λόγω συσκευές καθιστούν την εκτύπωση διδακτέας ύλης, καταλόγων μαθητών, υλικού μαθημάτων και βιβλιοδετημένα έντυπα μια εύκολη υπόθεση για τους εκπαιδευτικούς. Η παραγωγικότητα μπορεί να αυξηθεί χάρη στο software αρχειοθέτησης και επισήμανσης, που επιτρέπει στους χρήστες από το χώρο των νομικών, ασφαλιστικών και ιατρικών υπηρεσιών να αποθηκεύουν τα έγγραφά τους ηλεκτρονικά και να εγγυώνται για την αυθεντικότητά τους μέσω αριθμητικών ενδείξεων. Στην αγορά των εμπορικών εκτυπώσεων, οι επαγγελματίες του χώρου μπορούν να ανταποκριθούν σε πιεστικούς χρόνους παράδοσης και να παράσχουν περισσότερες εφαρμογές και υπηρεσίες, όπως newsletters και παραγωγή βιβλίων και καταλόγων με βάση τις ανάγκες του πελάτη.

Τα μοντέλα εκτυπωτών/ φωτοαντιγραφικών διατίθενται με ταχύτητες των 95, 100, 110 και 125 σελίδων το λεπτό (ppm), ενώ οι εκτυπωτές D110/ D125 διατίθενται με ταχύτητες των 110 και 125 σελίδων το λεπτό, ταχύτητα που ταιριάζει σε περιβάλλοντα εκτυπώσεων που περιλαμβάνουν πολλές συναλλαγές. Μεταξύ των σημαντικότερων πλεονεκτημάτων για τους πελάτες περιλαμβάνονται και τα &ep
silon;ξής:

Ταχύτητα και ευκολία χρήσης

  • Η συσκευή αντιγραφής/ εκτύπωσης της Xerox διαθέτει standard single-pass έγχρωμο scanner, ανάλυση εκτύπωσης στα 2400 x 2400 dpi, ενώ εκτυπώνει από και αποθηκεύει σε USB.
  • Ο ενσωματωμένος scanner σαρώνει ως και 200 εικόνες το λεπτό και μπορεί να διαχειριστεί μεγάλες και σύνθετες εργασίες, χάρη στην αυτόματη τροφοδοσία εγγράφων ως και 250 σελίδων.

Προηγμένα εργαλεία ροής εργασίας

  • Όλα τα μοντέλα της συσκευής αντιγραφής/ εκτύπωσης διαθέτουν standard ενσωματωμένο σύστημα ελέγχου, καθιστώντας δυνατή την ομαλή ροή εργασίας μέσω μιας εύκολης στη χρήση οθόνης αφής. Ο προαιρετικός server Xerox FreeFlow® Print Server προσφέρει επιπλέον παραγωγικότητα.
  • Η πλατφόρμα Extensible Interface Platform της Xerox επιτρέπει στους χρήστες να απλοποιήσουν τις διαδικασίες εργασίας απλά μέσα από τη διεπαφή με την οθόνη αφής της συσκευής αντιγραφής/ εκτύπωσης.

Επιλογές περάτωσης για πολλές χρήσεις

  • Η ευρεία γκάμα επιλογών περάτωσης που διαθέτει η συσκευή προσδίδει επαγγελματική όψη στα έγγραφα, είτε πρόκειται για τη δημιουργία φυλλαδίων είτε για δίπλωση, συρραφή και διάτρηση. Οι χρήστες μπορούν εύκολα να δημιουργήσουν φυλλάδια δεμένα με ταινία (θερμοκόλληση), lay-flat και με εκτύπωση σε ολόκληρη τη σελίδα, χάρη στον Xerox Tape Binder, το σύστημα GBC® e-binder 200 και τον Plockmatic Pro30™ Booklet Maker.

«Ο ταχύτατος scanner και η απλή στη χρήση επιφάνεια διεπαφής αναμένεται να καταστήσουν αυτά τα νέα προϊόντα ιδιαίτερα δημοφιλή στα περιβάλλοντα ελαφριάς παραγωγής, όπου η ευκολία χρήσης και η προσιτή παραγωγικότητα παίζουν τον πρωταρχικό ρόλο», α&
nu;έφερε ο Jim Hamilton, Group Director της InfoTrends.

Διαθεσιμότητα
Η συσκευή αντιγραφής/ εκτύπωσης Xerox D95/D110/D125 και ο εκτυπωτής D110/D125 είναι διαθέσιμα μέσω των αποκλειστικών αντιπροσώπων και μεταπωλητών της Xerox.