Στη Ρόδο το φετινό συνέδριο επίσημων συνεργατών της Xerox

Αθήνα, 27 Φεβρουαρίου 2013 – Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε και το φετινό συνέδριο συνεργατών της Xerox Hellas, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Ρόδο. Το συνέδριο έλαβε χώρα στο πλαίσιο της ετήσιας ενημέρωσης των συνεργατών της Xerox Hellas σχετικά με τη στρατηγική της Xerox και τις κατευθύνσεις της για το 2013 και εστίασε στην παρουσίαση όχι μόνο των νέων προϊόντων και υπηρεσιών της εταιρείας, αλλά και των τάσεων της αγοράς και βέλτιστων πρακτικών.

Αφουγκραζόμενη πάντα τις ανάγκες των συνεργατών της και επιδιώκοντας να διατηρεί μια αμοιβαία επωφελή σχέση μαζί τους, η Xerox εκφράζει με συνέπεια την υποστήριξή της προς τους συνεργάτες της, προσφέροντάς τους όλα τα αναγκαία μέσα ώστε να ανταποκριθούν τις απαιτήσεις και της προκλήσεις της εποχής. Έτσι, στο επίκεντρο των προϊόντων και λύσεων Xerox βρίσκονται πάντα τόσο η ικανοποίηση του τελικού πελάτη όσο και η παροχή στους συνεργάτες λύσεων που θα τους επιτρέψουν να επιβιώσουν, ακόμη και να αναπτυχθούν, εν μέσω κρίσης.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Xerox Hellas πραγματοποίησε το φετινό συνέδριό της στο νησί της Ρόδου, γιορτάζοντας ταυτόχρονα και το ένα έτος συνεργασίας της με την Ροδιακή Τηλεματική, που είναι εδώ και περίπου ένα χρόνο ο επίσημος αντιπρόσωπος της Xerox για το Νομό Δωδεκανήσου. Με αυτόν τον τρόπο, η Xerox Hellas επέλεξε να ενδυναμώσει την τοπική αγορά, που έχει εδώ και ένα χρόνο αποκτήσει πρόσβαση στο πληρέστερο χαρτοφυλάκιο λύσεων διαχείρισης εγγράφων της αγοράς, και μάλιστα με την ποιότητα που συνοδεύει το όνομα Xerox.