Mικρές διαστάσεις, πλούσια χαρακτηριστικά: Νέοι έγχρωμοι πολυλειτουργικοί εκτυπωτές στερεάς μελάνης από την Xerox

Αθήνα, 30 Οκτωβρίου 2012 – Οι μικρού μεγέθους επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν πολλές κοινές προκλήσεις – να διατηρούν τα κόστη χαμηλά και να παραμένουν παραγωγικές. Οι νέοι Α4 έγχρωμοι πολυλειτουργικοί εκτυπωτές της Xerox μπορούν να βοηθήσουν ώστε αυτές οι προκλήσεις να μετατραπούν σε ευκαιρίες, κάνοντας προσιτή τη δημιουργία έγχρωμων εγγράφων γραφείου και διαχειριζόμενοι παράλληλα λειτουργίες του γραφείου, από την εκτύπωση μέχρι την εύκολη σάρωση.

Με αρκετά μικρές διαστάσεις για να χωρούν σε οποιοδήποτε περιβάλλον γραφείου, ακόμη και πάνω σε ένα έπιπλο γραφείου, οι έγχρωμοι πολυλειτουργικοί εκτυπωτές Xerox ColorQube® 8700/8900 χρησιμοποιούν την τεχνολογία στερεάς μελάνης – ένα stick μελάνης χωρίς κασέτα, που μοιάζει με κερί – για την παραγωγή ποιοτικών εκτυπώσεων, όπως εκθέσεις και αναφορές, newsletter και παρουσιάσεις. Με τα προϊόντα ColorQube, κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους, μπορεί να δημιουργήσει έγχρωμα έγγραφα με επαγγελματική εμφάνιση, σε μεγάλη ποικιλία μέσων, μεταξύ των οποίων και το ανακυκλωμένο χαρτί.

Το σύστημα χρέωσης Hybrid Colour επιτυγχάνει εξοικονόμηση κόστους, επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να πληρώνουν μόνο για την ποσότητα χρώματος που υπάρχει σε κάθε σελίδα. Χάρη στο σύστημα αυτό, το κόστος διαφοροποιείται σημαντικά όταν η ποσότητα χρώματος που χρησιμοποιείται είναι μικρή, όπως λόγου χάρη για την εκτύπωση ενός λογοτύπου σε ένα επιστολόχαρτο.

Ωστόσο, η εξοι&k
appa;ονόμηση χρημάτων στις έγχρωμες εκτυπώσεις δε χρειάζεται να γίνεται εις βάρος της αειφόρου ανάπτυξης, της λειτουργικότητας ή της ασφάλειας. Οι επιχειρήσεις μπορούν να εκμεταλλευθούν στο έπακρο τους διαθέσιμους πόρους τους και να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους μέσω χαρακτηριστικών μεταξύ των οποίων:

  • Μέθοδοι εξοικονόμησης ενέργειας, όπως το σύστημα Intelligent Ready, που μεταβαίνει σε λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας όταν δεν εκτυπώνει. Σε σύγκριση με τους πολυλειτουργικούς laser εκτυπωτές της κατηγορίας του, τα MFPs ColorQube 8700/8900 παράγουν 90% λιγότερα απορρίμματα από την εκτύπωση και χρησιμοποιούν 17% λιγότερη ενέργεια καθ’ όλο τον κύκλο ζωής τους.
  • Μία έγχρωμη οθόνη αφής 7 ιντσών καθιστά εύκολο τον προγραμματισμό εργασιών, μεταξύ των οποίων η εκτύπωση, η σάρωση, η διανομή και η οργάνωση εγγράφων.
  • Ενσωματωμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως το image overwrite και η κρυπτογράφηση, προστατεύουν τα αρχεία, το σκληρό δίσκο και το δίκτυο από τυχόν τρωτά σημεία.

«Οι πολυλειτουργικοί εκτυπωτές Xerox ColorQube προσφέρουν γρήγορη, ποιοτική και χωρίς προβλήματα έγχρωμη εκτύπωση – μία απλή και προσιτή προσέγγιση στη διεκπεραίωση του πραγματικού αντικειμένου εργασίας», ανέφερε η Μαρία Μεταξογένη, ECG Director, Xerox Hellas.

Τα ColorQube 8700/8900 υποστηρίζουν τις υπηρεσίες MPS της Xerox

Τα πολυλειτουργικά μηχανήματα της Xerox προσφέρονται ως μέρος των υπηρεσιών Managed Print Services (MPS) της εταιρείας, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να ελέγχουν την ταχύτητα εκτύπωσης. Ως ηγέτιδα της αγοράς MPS, η Xerox συνεργάζεται με επιχειρή
σεις κάθε μεγέθους για την αύξηση της παραγωγικότητας και την εξοικονόμηση κόστους ως και 30%.

Διαθεσιμότητα

Τα ColorQube 8700/8900 είναι άμεσα διαθέσιμα μέσω των αποκλειστικών αντιπροσώπων και μεταπωλητών της Xerox.