Η Xerox Hellas υποστήριξε την έκθεση «Δόση Αισιοδοξίας» και «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Αθήνα, 6 Απριλίου 2012. Μία νότα θετικής σκέψης στη σημερινή δύσκολη συγκυρία θέλησε να προσφέρει η Xerox Hellas με την υποστήριξή της στην έκθεση «Δόση Αισιοδοξίας», που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του περιοδικού +DESIGN. Η έκθεση αποσκοπούσε στη πώληση αφισών, που φιλοτέχνησαν έλληνες γραφίστες, και στη διάθεση των εσόδων στο ίδρυμα «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στον πολυχώρο 70×100 της εταιρείας «Χαρτιά Περράκης ΑΕ», που ήταν συγχορηγός της εκδήλωσης. Οι αφίσες που φιλοξενήθηκαν είχαν κοινό σημείο αναφοράς τη δημιουργία θετικών οπτικών μηνυμάτων, που μπορούν να προσφέρουν μία «δόση αισιοδοξίας» στο βαρύ κλίμα της εποχής μας. Η διοργάνωση ήταν μια πρωτοβουλία του περιοδικού +DESIGN, στο κάλεσμα του οποίου ανταποκρίθηκαν περισσότεροι από 100 γραφίστες, που φιλοτέχνησαν τις αφίσες. Η Xerox Hellas συνεισέφερε στην προσπάθεια αναλαμβάνοντας την εκτύπωση των αφισών σε διαστάσεις 50×70, θέλοντας έτσι να υποστηρίξει τους σκοπούς του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», υπέρ του οποίου διατέθηκαν τα έσοδα από τις πωλήσεις της βραδιάς.

Ο κ. Αντώνης Πουζμπούρης, Διευθυντής Επικοινωνίας, Xerox Hellas, σχολίασε σχετικά: «Έχοντας πλήρη επίγνωση της σημασίας που έχουν τα οπτικά ερεθίσματα που λαμβάνουμε από το περιβάλλον για την ψυχολογία μας, αποφασίσαμε να υποστηρίξουμε αυτή την πρωτοβουλία για να συμβάλουμε στο μέτρο των δυνατοτήτων μας στη διαμόρφωση ενός πιο θετικού κλίματος. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η έκθεση πέτυχε το σκοπό της και μετέδωσε το μ&#x3AE
;νυμα αισιοδοξίας που όλοι χρειαζόμαστε, ενώ η χαρά μας γίνεται ακόμη μεγαλύτερη από το γεγονός ότι τα έσοδα από τις πωλήσεις των αφισών διατέθηκαν υπέρ του οργανισμού ‘Το Χαμόγελο του Παιδιού’».