H Xerox Hellas Πρώτη στα Mερίδια του Τρίτου Τρίμηνου 2017 στις Α3 Πολυλειτουργικές Λύσεις

Αθήνα, 13 Δεκεμβρίου 2017–  Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε πρόσφατα η Infosource για το τρίτο τρίμηνο του 2017, η Xerox Hellas κατέχει την πρώτη θέση πωλήσεων στο σύνολο των Α3 πολυλειτουργικών λύσεων (MFPs) – μια κατηγορία στρατηγικής εστίασης για την εταιρεία.

Σύμφωνα με την Infosource, τo brand Xerox είναι πρώτο στο σύνολο της προαναφερόμενης κατηγορίας με ποσοστό 27%, παρουσιάζοντας σημαντική αύξηση εγκαταστάσεων σε σχέση με το 2016 – περίοδο κατά την οποία κατείχε και πάλι την πρώτη θέση με μερίδιο 20%. Σε σχέση με τη συνολική αγορά που παρουσίασε αύξηση 5% στην εν λόγω κατηγορία, η Xerox Hellas αύξησε τις πωλήσεις της κατά 40%!

Ειδικά για τη σημαντική κατηγορία των έγχρωμων Α3 πολυμηχανημάτων,
το brand Xerox διατήρησε και πάλι την πρώτη θέση στα μερίδια με ποσοστό
35%, σημειώνοντας αύξηση 38% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2016.

Αξιοσημείωτες είναι οι επιδόσεις της εταιρείας και στην κατηγορία του Α4 Laser εξοπλισμού. Παρότι η αγορά των Α4 laser μηχανημάτων το τρίτο τρίμηνο του 2017 παρουσίασε πτώση σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του περασμένου έτους,
η Xerox Hellas διατήρησε την ανοδική της πορεία για ένα ακόμη τρίμηνο, σημειώνοντας αύξηση πωλήσεων 45% σε σχέση με την ίδια περίοδο του 2016.

Σημαντική συμβολή σε αυτές τις επιτυχίες είχαν τα νέα mobile & cloud ready μοντέλα με τεχνολογία ConnectKey που η Xerox λάνσαρε και στην Ελληνική αγορά μέσα στο 2017. Τα συγκεκριμένα μοντέλα προσφέρουν εξελιγμένη εμπειρία χρήσης, μεγάλη παραγωγικότητα, κορυφαία ασφάλεια και σημαντικές δυνατότητες παραμετροποίησης, μέσω πολλών εφαρμογών που καλύπτουν στοχευμένα τις ανάγκες κάθε επιχείρησης.

Η Ιωάννα Μαραγκοπούλου, υπεύθυνη Marketing των A3 εκτυπωτικών λύσεων της Xerox Hellas, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι για τα εξαιρετικά αποτελέσματα που πετύχαμε και σε αυτό το τρίμηνο. Το να είμαστε για μία ακόμη φορά leaders στο σύνολο των Ασπρόμαυρων και Εγχρώμων Α3 (MFP’s) λύσεων είναι αποτέλεσμα της εμπιστοσύνης που δείχνουν μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις στην πρωτοποριακή μας τεχνολογία και στην υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση που προσφέρουμε».