Η Xerox Hellas Πρώτη σε Μερίδια Αγοράς στα Έγχρωμα Α3 το Πρώτο Εξάμηνο του 2017

Αθήνα, 2 Oκτωβρίου 2017–  Για μία ακόμα χρονιά, η Xerox Hellas διατηρήθηκε στην πρώτη θέση πωλήσεων έγχρωμων Α3 πολυλειτουργικών εκτυπωτών (MFPs), η οποία αποτελεί μια από τις στρατηγικές κατηγορίες εστίασης της εταιρείας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε πρόσφατα η Infosource για το Πρώτο Εξάμηνο του 2017, τo brand Xerox παραμένει πρώτο στο σύνολο της προαναφερόμενης κατηγορίας, με ποσοστό 26%, παρουσιάζοντας αύξηση εγκαταστάσεων σε σχέση με το 2016, περίοδο κατά την οποία το μερίδιο της ήταν στο 24%. Σε σχέση με την συνολική αγορά που παρουσίασε αύξηση  28% για την εν λόγω κατηγορία,  η Xerox αύξησε το μερίδιο της κατά 35%.

Αξιοσημείωτη ήταν η δραστηριότητα της εταιρείας και στην κατηγορία του Α4 εξοπλισμού, όπου παρόλο που η αγορά ήταν πτωτική στη συγκεκριμένη κατηγορία κατά 5%, τα συνολικά αποτελέσματα της Xerox ήταν σχεδόν διπλάσια με κύρια συνεισφορά από τους Α4 εκτυπωτές.

Η Ιωάννα Μαραγκοπούλου, υπεύθυνη Μάρκετινγκ των Εγχρώμων A3 εκτυπωτικών λύσεων της Xerox Hellas, δήλωσε: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι γιατί πέρα από την πολύ σημαντική δραστηριότητά μας στο χώρο του γραφείου, καταφέραμε την ίδια περίοδο να πραγματοποιήσουμε δύο πολύ σημαντικές εγκαταστάσεις στην κατηγορία των Έγχρωμων Εκτυπωτικών Συστημάτων Υψηλής Παραγωγικότητας κομμένου φύλλου και πιο συγκεκριμένα ενός τετράχρωμου ψηφιακού πιεστηρίου iGen4, καθώς και της νέας πεντάχρωμης λύσης iGen5, αποτελώντας τη μόνη εταιρεία που πραγματοποίησε εγκαταστάσεις στην συγκεκριμένη κατηγορία μέσα στο 2017».