Η Xerox για όγδοη συνεχή χρονιά στην κορυφή της έκθεσης «Managed Print Services Market Landscape» της Quocirca

Αθήνα, 24.07.2017 – Η Xerox διατηρεί σταθερά την ηγετική της θέση στην παγκόσμια αγορά των Managed Print Services (MPS), σύμφωνα με την τελευταία έκθεση του ομίλου ερευνών Quocirca.  Οι κατατάξεις για το 2017 παρουσιάζουν τη Xerox ως ηγέτιδα για όγδοη συνεχόμενη χρονιά.

Η νέα γενιά MPS της Xerox έχει σχεδιαστεί για να γεφυρώσει το κενό ανάμεσα στο χαρτί και τον ψηφιακό κόσμο και μπορεί να καλύψει τις σύνθετες ανάγκες που υπάρχουν τόσο στις μεγάλες, όσο και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Από την αυτοματοποίηση ροής εργασίας έως την ανάλυση δεδομένων,
η τελευταία σειρά έξυπνων πολυλειτουργικών εκτυπωτών της Xerox με ενσωματωμένη την τεχνολογία ConnectKey® επιτρέπει την εύκολη εκτέλεση εργασιών ανάμεσα σε ψηφιακά και αναλογικά μέσα.

Το νέο portfolio λύσεων της Xerox μετατρέπει τις παραδοσιακές συσκευές εκτύπωσης σε έξυπνους «βοηθούς εργασίας» που καλύπτουν τις εξελισσόμενες ανάγκες των σημερινών επιχειρήσεων. Η δυνατότητα εξατομίκευσης της ροής εργασιών, η πρόσβαση στο cloud με το πάτημα ενός κουμπιού, το mobile readiness, οι προσαρμοσμένες εφαρμογές, καθώς και τα πολυεπίπεδα χαρακτηριστικά ασφαλείας, συμβάλλουν στη βελτίωση της παραγωγικότητας, της αποτελεσματικότητας και της ασφάλειας των πληροφοριών. Με τις λύσεις Xerox MPS, οι επιχειρήσεις αποκτούν καλύτερη εικόνα και έλεγχο τόσο των διαδικασιών, όσο και των εξόδων που αφορούν στα έγγραφα.

Η έκθεση Quocirca, η οποία αναλύει τους παρόχους της παγκόσμιας αγοράς MPS, αναγνωρίζει το «εύρος και το βάθος των προσφερόμενων υπηρεσιών MPS της Xerox σε περιβάλλοντα γραφείου και παραγωγής, καθώς επίσης και το ισχυρό όραμα της για την καινοτομία», ως απόδειξη για την συνεχιζόμενη ηγετική θέση της εταιρείας στο χώρο.

«Η Xerox είναι εδραιωμένη στην αγορά MPS, – και αυτό αποδεικνύεται και πάλι με το γεγονός ότι βρίσκεται για όγδοη συνεχόμενη χρονιά στην πρώτη θέση», δήλωσε η Louella Fernandes, Αναπληρώτρια Διευθύντρια της Quocirca.
«Οι καινοτομίες της Xerox στον τομέα της ασφάλειας, της ανάλυσης και άλλων ακόμα δυνατοτήτων συνεχίζουν να ενισχύουν το portfolio των MPS λύσεών της. Ιδιαίτερα η πλατφόρμα ConnectKey υπόσχεται πολλά και αποτελεί  βασικό παράγοντα για την αυτοματοποίηση της ροής εργασίας στις επιχειρήσεις».

Η έκθεση Quocirca παρέχει μια ανεξάρτητη αξιολόγηση επιλεγμένων παρόχων και περιγράφει βασικές τάσεις στα MPS βάσει μιας έρευνας πελατών.
Τα ευρήματα της έρευνας αναφέρουν πως:

  • 82 % των ερωτηθέντων αναφέρει τους κινδύνους του κυβερνοχώρου ως βασικότερο λόγο για τις υπηρεσίες MPS
  • Ωστόσο, μόνο το 25% των ερωτηθέντων αισθάνθηκαν απόλυτα βέβαιοι ότι το περιβάλλον εκτύπωσης τους προστατεύεται.
  • Τέλος το 60 % των οργανισμών αναφέρουν τουλάχιστον μια  παραβίαση δεδομένων που σχετίζεται με την εκτύπωση τον προηγούμενο χρόνο.

«Η διαχείριση και η διασφάλιση των πληροφοριών έχει κρίσιμη σημασία για τους οργανισμούς κάθε μεγέθους. Η συνεχής επαγρύπνηση θα πρέπει να αποτελεί μέρος οποιασδήποτε στρατηγικής ασφάλειας, ώστε οι επιχειρήσεις να μη χάνουν χρόνο, χρήμα και πελάτες» ανέφερε ο Ted Dezvane, υπεύθυνος υπηρεσιών διαχείρισης εγγράφων της Xerox. «Στη Xerox έχουμε μια ολοκληρωμένη σουίτα ασφαλείας για την προστασία των συσκευών και των δεδομένων που σχετίζονται με αυτά. Η τελευταία έκθεση της Quocirca αποδεικνύει ότι οι οργανισμοί βλέπουν τις υπηρεσίες MPS ως ένα πολύτιμο στοιχείο της στρατηγικής ασφάλειας και του ψηφιακού τους μετασχηματισμού».

Αξίζει να σημειωθεί πως και το 2016, η Xerox χαρακτηρίστηκε ως ηγέτης στην έκθεση της IDC «MarketScape: Worldwide Document Workflow Services Hardcopy 2016 Vendor Assessment», σηματοδοτώντας την έκτη χρονιά που η Xerox κατείχε ηγετική θέση στις αναφορές της IDC για την αξιολόγηση των υπηρεσιών διαχείρισης εκτυπώσεων και εγγράφων.