H Xerox καινοτομεί στην έκθεση “Thanks to Tech” της Κωτσόβολος

Αθήνα, 16 Νοεμβρίου 2016 – Η Xerox συμμετέχει στην έκθεση τεχνολογίας “Thanks to Tech” που διοργανώνει η Κωτσόβολος, παρουσιάζοντας την πρωτοποριακή εφαρμογή Xerox Easy Translation!

Με την εφαρμογή αυτή, οι χρήστες ενός πολυλειτουργικού εκτυπωτή μπορούν για πρώτη φορά να σκανάρουν hard copy έγγραφα και να μεταφράζουν αυτόματα τα κείμενά τους με μια μόνο κίνηση, σε περισσότερες από 40 γλώσσες! Τα μεταφρασμένα έγγραφα που προκύπτουν, διατηρούν το αρχικό layout και τα ίδια εικαστικά – μια δυνατότητα που χαρακτηρίζει αποκλειστικά την καινοτόμο λύση της Xerox.

Στη μοναδική έκθεση “Thanks to Tech”, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν από κοντά το Xerox Easy Translation, χρησιμοποιώντας μία πολυλειτουργική συσκευή Xerox WorkCentre 6655i που θα τοποθετηθεί ειδικά για τον σκοπό αυτό στον χώρο της έκθεσης.

Η έκθεση τεχνολογίας θα είναι ανοιχτή για το κοινό στις 18, 19 και 20 Νοεμβρίου, στον 4ο όροφο του Εμπορικού Κέντρου The Mall Athens, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Σε έναν χώρο 1.200 τετραγωνικών μέτρων, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας και να ζήσουν μια μοναδική τεχνολογική εμπειρία!

-ΧΧΧ-