Η Xerox Hellas κοντά στο έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Αθήνα, 14 Ιουλίου, 2016 – Η Xerox Hellas, με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, στηρίζει σταθερά οργανισμούς και συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Έτσι, στο πλαίσιο αυτό, ανέλαβε μια συγκινητική πρωτοβουλία όπου, με αρωγό μια ομάδα εργαζομένων της, βοήθησε στην εκπλήρωση της ευχής μιας μικρής φίλης που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Μέσω του ΜΚΟ Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) οι άνθρωποι της Xerox Hellas έμαθαν για την μικρή Α., 6 ετών, η οποία πριν από ένα χρόνο διαγνώστηκε με μια σοβαρή ασθένεια και κατά τη διάρκεια της θεραπείας της ευχήθηκε «να αποκτήσει κάποτε ένα ‘στρουμφοδωμάτιο’». Με μοναδικό στόχο να πραγματοποιήσει την ευχή της, μια ομάδα εθελοντών της Xerox, μετέτρεψε το δωμάτιο της μικρής Α. σε ένα πραγματικό στρουμφοχωριό, ζωγραφίζοντας τους τοίχους με τους αγαπημένους μπλε ήρωες και τα χαρακτηριστικά σπιτάκια τους, και φροντίζοντας για τη διακόσμηση μέχρι την τελευταία… στρουμφολεπτομέρεια! Και την περίμενε εκεί, να την καλωσορίσει ξανά στο σπίτι της, παραδίδοντάς της το δωμάτιο των ονείρων της.

«Η ικανοποίηση του να βλέπεις το χαρούμενο πρόσωπο ενός παιδιού δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα. Για εμάς, η προσφορά προς τους συνανθρώπους μας δεν αποτελεί απλά αναπόσπαστο κομμάτι της επιχειρηματικής μας δράσης, είναι χαραγμένη στο DNA μας» ανέφερε ο Δημήτρης Δόντας, Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού της Xerox Hellas και μέλος της ομάδας εθελοντών. Και συνέχισε τονίζοντας: «Τέτοιες δράσεις μας γεμίζουν υπερηφάνεια, δύναμη και θέληση να συνεχίσουμε να συνεισφέρουμε στο εξαιρετικά σημαντικό έργο των οργανισμών που χαρίζουν ελπίδα σε όσους το έχουν ανάγκη, όπως ο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τμήμα Communication & Marketing Services (CMS) της Xerox Hellas συνέβαλε ενεργά και στην πρόσφατη έκδοση του εταιρικού φυλλαδίου του ΜΚΟ Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) υπογραμμίζοντας για ακόμα μια φορά τη δέσμευση της εταιρείας για έμπρακτη προσφορά προς την κοινωνία.

-ΧΧΧ-