Η Xerox χορηγός στο 27ο Συνέδριο της ΕΑΣΕ

Αθήνα, 27 Απριλίου 2016 – Η Xerox Hellas θα είναι για μία ακόμη χρονιά χορηγός του ετήσιου Συνεδρίου Ηγεσίας της ΕΑΣΕ (Εταιρία Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων), το οποίο θα διεξαχθεί στις 13 και 14 Μαΐου στο Grand Resort Lagonissi.

Με κεντρικό άξονα τη νοοτροπία των ηγετών ως έναν από τους κυριότερους παράγοντες της αλλαγής, το φετινό Συνέδριο θα συγκεντρώσει εξέχουσες προσωπικότητες διεθνούς κύρους. Σκοπός της εκδήλωσης, η οποία φέρει τον τίτλο «Leaderchip! Ηγετική νοοτροπία χωρίς αυταπάτες», είναι να παροτρύνει τους ηγέτες μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων να καλλιεργούν την ανοιχτή σκέψη και να αντιμετωπίζουν την πραγματικότητα χωρίς ψευδαισθήσεις.

Η Xerox, ως ηγέτιδα στον τομέα της τεχνολογίας και των υπηρεσιών διαχείρισης εγγράφων, βρίσκεται πάντα δίπλα στις ελληνικές επιχειρήσεις. Στηρίζοντας το διήμερο συνέδριο της ΕΑΣΕ, επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά το ενδιαφέρον της για ένα πιο αποτελεσματικό επιχειρείν που θα εξασφαλίζει στους πελάτες της μεγαλύτερη παραγωγικότητα, εξατομίκευση και οικονομία.

-ΧΧΧ-