Η Xerox Hellas υποστηρίζει το digital economy forum 2016

Αθήνα, 2 Μαρτίου 2016 –Συνεπής στη δέσμευσή της για συνεχή υποστήριξη των θεσμών που προάγουν την επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη, η Xerox Hellas υποστηρίζει το digital economy forum 2016, που διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ) την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016, με τίτλο «Η επανεκκίνηση είναι ψηφιακή».

Με φόντο τις ιδιαίτερες προκλήσεις που θέτει το σημερινό περιβάλλον το Συνέδριο είναι πιο επίκαιρο από ποτέ, ενώ η συμμετοχή της Xerox Hellas υπογραμμίζει το γεγονός ότι υποστηρίζει το όραμα του ΣΕΠΕ: τη συγκρότηση δηλαδή μιας εθνικής πολιτικής για μία σύγχρονη, ψηφιακή και ανταγωνιστική Ελλάδα. Άλλωστε, αποτελεί πεποίθηση και της Xerox ότι οι Τεχνολογίες Πληροφορικής μπορούν και οφείλουν να διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο στην προσπάθεια ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας και της εξόδου της χώρας μας από την κρίση που βιώνει τα τελευταία χρόνια. Στο πλαίσιο αυτό, και η ίδια η παρουσία της Xerox στο Συνέδριο υπογραμμίζει τη στρατηγική επικοινωνίας της, “Work can work better”, και τις λύσεις που προσφέρει, οι οποίες επιτρέπουν στους πελάτες να μετασχηματίσουν διεργασίες βασισμένες στο χαρτί σε νέους, περισσότερο αποτελεσματικούς ψηφιακούς τρόπους εργασίας. 

Κατά τη διάρκεια του digital economy forum 2016 θα τεθούν οι βάσεις για έναν γόνιμο διάλογο, όπου οι συμμετέχοντες καλούνται να καταθέσουν συγκεκριμένους άξονες δράσης, οι οποίοι θα συντελέσουν ουσιαστικά στην ανάπτυξη ενός νέου παραγωγικού μοντέλου για την Ελληνική οικονομία, με στόχο
να κερδίσουμε και πάλι την εμπιστοσύνη των αγορών.