H Xerox στην έκθεση Drupa: Βοηθώντας τους Παρόχους Υπηρεσιών Εκτύπωσης να Μεταμορφωθούν και να Αναπτυχθούν

Αθήνα 18 Φεβρουαρίου 2016  – Σύμφωνα με την InfoTrends1 οι πάροχοι υπηρεσιών εκτύπωσης, οι οποίοι αναζητούν τρόπους να επεκτείνουν τις προσφερόμενες υπηρεσίες και να αυξήσουν τα έσοδά τους, έχουν ευκαιρίες ανάπτυξης όσον αφορά στις έγχρωμες εκτυπώσεις παραγωγής, στις ψηφιακές εκτυπώσεις εφαρμογών συσκευασίας και σε επενδύσεις ροής εργασιών:

  • Ο όγκος –παγκοσμίως- της έγχρωμης παραγωγής εκτύπωσης αναμένεται να αυξηθεί κατά 23% μέχρι το 2019.
  • Η ψηφιακή εκτύπωση εφαρμογών συσκευασίας αναμένεται να αυξηθεί κατά 22,5% μέχρι το 2019.
  • Η επέκταση των χαρακτηριστικών ροής εργασιών για προσφορά νέων υπηρεσιών αποτελεί την κορυφαία πρωτοβουλία γύρω από τη ροή εργασιών για τους παρόχους υπηρεσιών εκτύπωσης.

Η Xerox βοηθάει τους παρόχους υπηρεσιών εκτύπωσης να εκμεταλλευτούν αυτές τις ευκαιρίες που προσφέρει η αγορά με την παρουσίαση νέων προϊόντων και άλλων καινοτόμων προσφερόμενων υπηρεσιών στην έκθεση Drupa 2016, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Düsseldorf της Γερμανίας. Με θέμα “Let the Work Flow” η Xerox ετοιμάζεται να παρουσιάσει το πώς οι πάροχοι υπηρεσιών εκτύπωσης μπορούν να δώσουν λύσεις στις μεγαλύτερες προκλήσεις τους, να δώσουν ώθηση στην επιχειρηματική τους δραστηριότητα και να δουλέψουν καλύτερα κάνοντας πιο αυτοματοποιημένες, ολοκληρωμένες και παραγωγικές τις λειτουργίες τους.

Ένα μοναδικό σύνολο παραγωγικού εκτυπωτικού εξοπλισμού πλαισιωμένο από λύσεις ροής εργασιών, ανάπτυξης επιχειρηματικών πόρων και εφαρμογές υψηλής αξίας σε τομείς όπως direct mail, κατάλογοι, βι&bet
a;λία, έντυπα transpromo, φωτογραφία και συσκευασία, θα παρουσιαστούν στο περίπτερο της Xerox. Οι επισκέπτες θα δουν πώς οι αυτοματοποιημένες και ολοκληρωμένες end-to-end λύσεις μπορούν να ενδυναμώσουν και να μεταμορφώσουν τις λειτουργίες.

«Αναγνωρίζουμε την στροφή που γίνεται στην αγορά της εκτύπωσης και η δέσμευσή μας αφορά στο να βοηθήσουμε τους παρόχους υπηρεσιών εκτύπωσης να υιοθετήσουν την αλλαγή αυτή. Οι νέες μας λύσεις θα τους βοηθήσουν να ανακαλύψουν νέες επαγγελματικές ευκαιρίες, να διεκπεραιώσουν περισσότερες εκτυπωτικές εργασίες και να ‘πλοηγηθούν’ στην αλλαγή με  αυτοπεποίθηση» ανέφερε ο Robert Stabler, senior vice president και general manager, Global Graphic Communications Business Group, Xerox.

Η Xerox θα εγκαινιάσει την παρουσία της στην drupa κατά τη διάρκεια της εβδομάδας Τύπου, 29 Φεβρουαρίου –  2 Μαρτίου. Αρκετές νέες εξελίξεις, ειδικά στους τομείς της εκτύπωσης και της συσκευασίας, θα ανακοινωθούν στη Συνέντευξη Τύπου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την 1η Μαρτίου  στις 3:45-4:45 μμ. CET2.

Η Xerox θα βρίσκεται στην drupa, στο Hall 8B, Messe Düsseldorf από τις 31 Μαΐου –10 Ιουνίου. Εκπρόσωπος της Xerox Hellas θα βρίσκεται στην έκθεση στις 2 με 6 Ιουνίου. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τη Xerox στην drupa, μπορείτε να επισκεφτείτε τη διεύθυνση: http://www.xerox.com/digital-printing/drupa/enie.html , ή τηλεφωνήστε στο 210 930 7000

1 Cited statistics courtesy of InfoTrends

2 For those not at media week, the press conference will be streamed live – a link will be provided when available.