Η Xerox Hellas στηρίζει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοικτής Θαλάσσης ORCi & IRC του ΙΟΠ

Αθήνα, 7 Σεπτεμβρίου 2015. H XeroxHellas συνεχίζει την παράδοση που τη θέλει παρούσα σε σημαντικές διοργανώσεις ιστιοπλοΐας, στηρίζοντας, ως χορηγός, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοικτής Θαλάσσης ORCi & IRC, το οποίο θα ξεκινήσει την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015, με την παράλληλη πραγματοποίηση του αγώνα ORCi & IRC Open International Offshore Regatta στη μνήμη του Σπύρου Δήμου.

Οι αγώνες, οι οποίοι θα διεξαχθούν στο Φαληρικό Όρμο από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πειραιώς, αποτελούν την κορυφαία διοργάνωση ανοικτής θαλάσσης στην οποία, για μια ακόμα χρονιά, θα βρεθούν αντιμέτωπα τα κορυφαία σκάφη και πληρώματα δίνοντας σκληρές μάχες για την διάκριση και την τελική νίκη.

Η Xerox, με κυρίαρχη θέση στον κλάδο παροχής τεχνολογίας και υπηρεσιών διαχείρισης εγγράφων, έχει παρουσιάσει πλούσια δράση στο παρελθόν όσον αφορά στους Ιστιοπλοϊκούς Αγώνες Ανοικτής θαλάσσης ενώ μέσα από την υποστήριξή της στη συγκεκριμένη διοργάνωση δίνει μια άλλη διάσταση στο εγχείρημα.

ΤΕΛΟΣ