H Xerox Μεγάλος Χορηγός του TEDx University of Piraeus 2015

Αθήνα, 6 Απριλίου 2015 – Μεγάλος Χορηγός του TEDx University of Piraeus 2015 είναι η Xerox Hellas, υποστηρίζοντας ενεργά τη διοργάνωση – θεσμό για την εποικοδομητική ανταλλαγή καινοτόμων ιδεών. Μέσα από τη σημαντική αυτή πρωτοβουλία, η Xerox Hellas ενθαρρύνει τη διάδοση της καινοτομίας και της δημιουργικότητας, δείχνοντας έμπρακτα την πεποίθησή της ότι η νέα γενιά, με όραμα και ζήλο, μπορεί να οδηγήσει σε ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας.

Η εκδήλωση  TEDx University of Piraeus θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη της Xerox, το Σάββατο 9 Μαΐου στο Μέγαρο του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς. Το TEDx University of Piraeus οραματίζεται να αποτελέσει το έναυσμα για δράση, προσφορά και θετική σκέψη στη νεανική κοινότητα, ενώ κύριο στόχο έχει να παροτρύνει τους νέους να αξιοποιήσουν το παρόν τους για να δημιουργήσουν το μέλλον τους.

Η φετινή διοργάνωση θα έχει ως κύριο θέμα «Πώς μπορούμε να δαμάσουμε τα εμπόδια που έχουμε στη ζωή μας και να τα κάνουμε να δουλέψουν υπέρ μας». Έναυσμα διαλόγου θα αποτελέσει μία σειρά ομιλιών με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από ξένους και Έλληνες ομιλητές, που στόχο έχουν να εμπνεύσουν και να δώσουν κίνητρο στους θεατές να πραγματοποιήσουν τις ιδέες τους και να αναπτύξουν την πανεπιστημιακή τους κοινότητα.

Περισσότερα σχετικά με το πρόγραμμα της εκδήλωσης μπορείτε να διαβάσετε στο ακόλουθο link: http://www.tedxuniversityofpiraeus.com/.