Η Xerox ηγέτιδα στην αγορά των Managed Print Services για μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην Ευρώπη, σύμφωνα με την Quorcica!

Αθήνα, 21 Νοεμβρίου 2014  – Η Xerox αναγνωρίστηκε ως ηγέτιδα εταιρεία στην ευρωπαϊκή αγορά των managed print services (MPS) για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, σύμφωνα με μια νέα  έκθεση του ομίλου ερευνών Quocirca

Η έκθεση αποδίδει την ηγετική θέση της Xerox στο πλέον καθιερωμένο χαρτοφυλάκιο channel MPS, το οποίο καλύπτει ένα εύρος υπηρεσιών από βασική παροχή μηχανημάτων, τεχνικής κάλυψης  και αναλώσιμων μέχρι την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών με μηχανήματα άλλων κατασκευαστών.

«Η Xerox είναι πρωτοπόρος όσον αφορά στο υψηλό επίπεδο των πρωτοβουλιών της γύρω από τα MPS», ανέφερε η  Louella Fernandes, associate director, Quocirca «Σε όρους στρατηγικής και ολοκληρωμένων υπηρεσιών, η Xerox είναι ηγέτιδα της αγοράς».

Η έκθεση υπογραμμίζει τα δυνατά σημεία της Xerox, όπως:

  • Η υποστήριξη συσκευών πολλαπλών κατασκευαστών που προσφέρουν τα Xerox Partner Print Services (XPPS), οι ολοκληρωμένες cloud υπηρεσίες MPS της Xerox για μικρού και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις.
  • Η ευελιξία και η ισχύς της πλατφόρμας XPPS σημαίνει ότι αποτελεί μια βιώσιμη προσέγγιση όχι μόνο για τους αποκλειστικούς μεταπωλητές Xerox αλλά και για όσους εμπορεύονται άλλα brands και αναζητούν να αναπτύξουν τις δυνατότητες MPS.
  • Το πρόγραμμα Personalised Application Builder της Xerox το οποίο, προσφέρει στους μεταπωλητές περισσότερους τρόπους να προσαρμόσουν λύσεις, οι οποίες αποσκοπούν στη βελτίωση διαδικασιών συγκεκριμένων τμημάτων ή κλάδων για τους πελάτες τους.
  • Συνεχείς βελτιώσεις στο χαρτοφυλάκιο όπως το Xerox Supplies Service, η αυτοματοποιημένη λύση αναπλήρωσης ανα&lambd
    a;ωσίμων.

«Η έκθεση της Quocirca αναγνωρίζει το εύρος, την ευελιξία, το υψηλό επίπεδο και την ηγετική θέση των προσφερόμενων υπηρεσιών MPS της Xerox» ανέφερε ο Diego Hervas, president, European Channels Group, Xerox. «Η μεγάλη μας εμπειρία και δέσμευση στο να βελτιώνουμε συνεχώς τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας σημαίνει ότι οι συνεργάτες μας μπορούν να είναι σίγουροι ότι με τη Xerox, συνεργάζονται πάντα με τους καλύτερους».