Η νέα πρέσα της Xerox προσφέρει περισσότερους τρόπους για να κερδίσεις μέσω της εκτύπωσης

Αθήνα, 22 Σεπτεμβρίου 2014 – Η νέα πρέσα της Xerox Versant™ 2100 επιτρέπει στους προμηθευτές, που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της γραφιστικής, να ανταποκριθούν αποτελεσματικά στις προκλήσεις της αγοράς, όπου οι εφαρμογές ψηφιακής εκτύπωσης κερδίζουν συνεχώς έδαφος.

Ευέλικτη για κάθε περιβάλλον εργασίας, με δυνατότητα σταθερής εκτύπωσης 100 σελίδων το λεπτό, συνδυάζει ταχύτητα, μοναδική ποιότητα εικόνας και χαρακτηριστικά αυτοματοποίησης για τη δημιουργία έγχρωμων, εξατομικευμένων επικοινωνιακών εφαρμογών, φυλλαδίων, φωτογραφιών και προϊόντων εκτύπωσης ειδικών απαιτήσεων.

Η νέα πρέσα προσφέρει:

  • Καλύτερη απόδοση
    • Αυτοματοποιεί τον έλεγχο του χρώματος, πραγματοποιεί ειδικά profiles ευθυγράμμισης της εικόνας ανά διαφορετικό υλικό και εξασφαλίζει ιδανικό χρώμα σε λιγότερο χρόνο , χωρίς λάθη στην παραγωγική διαδικασία μέσω του ενσωματωμένου μηχανισμού Full Width Array.
    • Διατηρεί σταθερές συμπτώσεις από σελίδα σε σελίδα και από δουλειά σε δουλειά χάρη στην τεχνολογία «Αξιόπιστης Σύμπτωσης».
  • Καλύτερη ποιότητα εικόνας
    • Παράγει ομαλές εναλλαγές και διαβαθμίσεις, ευκρινείς εικόνες, γραφικά και κείμενο, με τη νέα Ultra HD Ανάλυση – Μοναδική στην αγορά. Οι εφαρμογές εκτυπώνονται στα 1200 x 1200 dpi μέχρι και 10 bits – αυτό σημαίνει 300% περισσότερα pixels και ακρίβεια στην εκτύπωση σε σύγκριση με τα 600 x 600 dpi, με τους σημερινούς τρόπους αποτύπωσης.
    • Παρέχει εκθαμβωτικές και με έντονα χρώματα εικόνες με ματ φινίρισμα, μέσω της νέας μας low melt EA στεγνής μελάνης.
  • Περισσότερη ευελιξία
    • Προσφέρει τρ&ep
      silon;ις επιλογές ελέγχου – τον Xerox EX και EX-P 2100 Print Server, Powered by Fiery, και τον Xerox FreeFlow® Print Server, προκειμένου οι χρήστες να μπορούν να προσαρμόσουν την απόδοση της πρέσας τους σύμφωνα με τις ανάγκες παραγωγής τους.

    • Υποστηρίζει μία σειρά υλικών, συμπεριλαμβανομένων σαγρέ, συνθετικών, μαγνητικών και άλλων ειδικών υλικών.

Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά = Περισσότερα επιχειρηματικά αποτελέσματα

Με την πρέσα Xerox Versant 2100, οι πελάτες αποκτούν ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, έτσι ώστε μπορούν να κερδίσουν περισσότερες δουλειές έναντι άλλων μέσα από πολλές επιλογές ροής εργασιών. Για παράδειγμα, με εκτυπωτές Xerox FreeFlow® Core υπάρχει η δυνατότητα για αυτοματοποίηση σύνθετων βημάτων προεκτύπωσης και με το XMPie® StoreFlow μπορούμε να δημιουργήσουμε έσοδα μέσω web to print εφαρμογών.

Επιπρόσθετα, με τον Xerox Stock Library Manager, οι εκτυπωτές μπορούν να απλοποιήσουν τη διαχείριση των υλικών τους, προσθέτοντας εύκολα νέα υλικά και δημιουργώντας εξειδικευμένα profiles ή χρησιμοποιώντας απλά την υπάρχουσα λίστα υλικών μέσα στην βιβλιοθήκη χαρτικών.