H Xerox Παγκόσμιος Ηγέτης στην αγορά Managed Print Services για πέμπτη συνεχή χρονιά σύμφωνα με την Quocirca

Αθήνα, 21 Ιουλίου 2014 – Την κορυφαία θέση στην παγκόσμια αγορά των Managed Print Services – (MPS) διατήρησε για πέμπτη συνεχή χρονιά, σύμφωνα με τη νέα αξιολόγηση της εταιρίας ερευνών Quocirca.

Η Xerox, παγκόσμιος ηγέτης στις επιχειρηματικές διαδικασίες και τη διαχείριση εγγράφων, βοηθά τις επιχειρήσεις να βελτιστοποιήσουν τις υποδομές εκτύπωσης με τις υπηρεσίες MPS, καθώς και να εξορθολογήσουν την επικοινωνία τους και τις επιχειρηματικές τους διαδικασίες με στόχο να αυξήσουν τα έσοδά τους, να μειώσουν τα κόστη και να λειτουργούν περισσότερο αποτελεσματικά.

Σύμφωνα με την έκθεση, η Xerox διατηρεί σταθερά την ηγετική θέση σε μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά λόγω ενός συνόλου πλεονεκτημάτων, όπως (α) η συνεχής εξέλιξη και επένδυση στο πλούσιο χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών MPS που διαθέτει, (β) το υψηλό επίπεδο υποστήριξης, που εκτείνεται από την εκτύπωση γραφείου και την εκτύπωση παραγωγής μέχρι τις επιχειρηματικές διαδικασίες και (γ) τα πολλαπλά εργαλεία αξιολόγησης που παρέχονται στους πελάτες.

«Η Xerox έχει μακρά ιστορία και αποδεδειγμένη αξία στην αγορά MPS», ανέφερε η Louella Fernandes, Associate Director της Quocirca. «Η ενίσχυση της ποικιλίας λύσεων λογισμικού που διαθέτει, και ειδικότερα του ConnectKey και των εργαλείων αυτοματοποίησης της ροής εργασίας, θα πρέπει να οδηγήσει σε περισσότερες συνέργειες μεταξύ της διαχείρισης περιεχομένου και των υπηρεσιών διαχειριζόμενης εκτύπωσης (MPS)».

Η έκθεση, η οποία παρέχει μία ανεξάρτητη αξιολόγηση  των παρόχων, δείχνει μία αγορά, η οποία συνεχίζει
να εξελίσσεται πέρα από τις βασικές υπηρεσίες MPS σε ένα βελτιωμένο μοντέλο αποδοτικότητας των επιχειρήσεων σχετικά με τις διαδικασίες που βασίζονται στο χαρτί.

«Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο όγκος των πληροφοριών μέσα στην επιχείρηση αυξάνεται ραγδαία – είτε σε έγγραφη είτε σε ηλεκτρονική μορφή, διαπιστώνουμε ότι η πρόσβαση σε αυτόν καθώς και η διαχείρισή του εξακολουθεί να αποτελεί μία μεγάλη πρόκληση», σχολίασε ο Don Dixon, senior vice president του τμήματος Global Document >Outsourcing της Xerox. «Η έκθεση της Quocirca αναγνωρίζει την ικανότητά μας να αποφέρουμε οφέλη αποδοτικότητας μέσα από τις νέες μας υπηρεσίες. Όσα νέα προσφέρουμε βοηθούν όλες τις επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως μεγέθους, να ανταποκριθούν αποτελεσματικά στην ανάγκη διαχείρισης των πληροφοριών, ώστε να μπορούν να επικεντρωθούν στην ουσία της δουλειάς τους».

Ως παγκόσμιος ηγέτης της αγοράς MPS διαχρονικά, η Xerox συνδυάζει την τεχνολογία εκτύπωσης και την εξειδίκευση στη διαχείριση εγγράφων με την εμπειρία στις επιχειρηματικές διαδικασίες και την εξωτερική ανάθεση τεχνολογίας πληροφοριών (ΙΤ) προκειμένου να ανταποκριθεί στην ανάγκη να έχουμε συνεχώς πρόσβαση στο περιβάλλον εργασίας μας, να διαχειριστούμε την αύξηση του όγκου πληροφοριών και, ακόμα, να αυξήσουμε την παραγωγικότητά μας

ΤΕΛΟΣ