Με δυο απλές κινήσεις, συμβάλλετε ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος!

Αθήνα, 26 Μαΐου 2014 – Τέλειωσε το Xerox αναλώσιμό σας? Μην το πετάξτε στα σκουπίδια! Στείλτε το πίσω στη Xerox, μέσω μιας απλής και  έτοιμης διαδικασίας δύο κινήσεων.

  1. Συμπληρώσετε την αίτηση επιστροφής αναλωσίμων στο site του Green World Alliance , εκτυπώστε τη σελίδα που προκύπτει μετά την εγγραφή, βάλτε το αναλώσιμο πίσω στην συσκευασία του και κολλήστε την σελίδα με τη διεύθυνση πάνω στη συσκευασία.
  2. Επικοινωνήστε  με την εταιρεία περισυλλογής στο τηλέφωνο που θα βρείτε πάνω στη σελίδα και σε σύντομο χρονικό η εταιρεία θα στείλει να την παραλάβουν και να τη στείλουν πίσω για ανακύκλωση, χωρίς καμία επιβάρυνσή σας.

Τόσο απλά και τόσο εύκολα, μπορείτε κι εσείς να συμβάλλετε ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος.

 Όλα αυτά είναι εφικτά σήμερα χάρη στο πρόγραμμα GreenWorldAlliance (GWA) στο οποίο συμμετέχει ενεργά η Xerox.  Το πρόγραμμα GreenWorldAlliance (GWA), αποτελεί μια παγκόσμια πρωτοβουλία για τη διάθεση και ανακύκλωση των συσκευασιών και αναλωσίμων με τρόπο που ελαχιστοποιεί τις επιπτώσεις στο περιβάλλον. Το GWA μέχρι σήμερα έχει αποτρέψει την ταφή χιλιάδων τόνων αναλωσίμων.

Μέσα από το δίκτυο GWA παρέχεται η δυνατότητα σε όλους τους πελάτες/χρήστες των μηχανών Xerox (εξαιρούνται κάποια μοντέλα), με απλές κινήσεις, να ανακυκλώνουν συσκευασίες και αναλώσιμα Xerox συμβάλλοντας καθοριστικά στην προσπάθεια για την προστασία του περιβάλλοντος.

Διαβάστε εδώ www.xerox.com/about-xerox/recycling για το Πρόγραμμα Ανακύκλωσης Αναλωσίμων της Xerox.

Η Xerox συνεχίζει να πρωτοπορεί στην παροχή εναλλακτικών λύσ&epsil
on;ων για τα χρησιμοποιημένα αναλώσιμα, συμπεριλαμβανομένης της ανακύκλωσης μονάδων εκτύπωσης, πλαστικών και μετάλλων καθώς και τη μετατροπή των απορριμμάτων σε ενέργεια.

Παράλληλα, ενώ η  Xerox συνιστά και διευκολύνει τους χρήστες στο να εφαρμόζουν πολιτικές φιλικές προς το περιβάλλον, εφιστά την προσοχή τους στους κινδύνους που κρύβει η επαναχρησιμοποίηση των κενών αναλωσίμων τα οποία επιφέρουν σημαντικές απώλειες αναφορικά με την απόδοση της ποιότητας και ποσότητας των εκτυπώσεων, ενώ στο τέλος μπορούν να αποβούν αρκετά ζημιογόνα, ακόμα και για το ίδιο το μηχάνημα.