Η παραγωγικότητα γίνεται ασπρόμαυρη με τους νέους εκτυπωτές για παραγωγικές εργασίες μικρού όγκου από τη Xerox

Αθήνα, 9 Ιανουαρίου, 2014. Τα νέα ασπρόμαυρα παραγωγικά μηχανήματα τηςXeroxδίνουν την απάντηση στις απαιτητικές εργασίες όπως έγγραφα συναλλαγών, βιβλία και εγχειρίδια κ.α.

Με το φωτοαντιγραφικό/εκτυπωτή και τον εκτυπωτή D136της Xerox, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν την ταχύτητα εκτύπωσης, τις ρυθμίσεις του serverκαι τις δυνατότητες περάτωσης ώστε να ταιριάζουν στις δικές τους ανάγκες παραγωγής. Σχεδιασμένες ώστε να ταιριάζουν στα περισσότερα εκτυπωτικά περιβάλλοντα, οι συσκευές έχουν τη δυνατότητα να εκτυπώνουν σε μεγάλη ποικιλία μέσων, από αυτοκόλλητα για παράθυρα και μπροσούρες μέχρι επαγγελματικές κάρτες και μαγνήτες.

Κάνοντας τη ροή εργασίας μια εύκολη υπόθεση

  • FreeFlow®PrintServerτης Xerox είναι επίσης διαθέσιμος για το φωτοαντιγραφικό/ εκτυπωτή D136, και περιλαμβάνεται στα standard χαρακτηριστικά του εκτυπωτή.

Ταχύτητα και παραγωγικότητα

Με ταχύτητα ως και 136 σελίδων το λεπτό, οι εργασίες με τον D136 ολοκληρώνονται ταχύτερα και έτσι μπορούν να διεκπεραιωθούν μεγαλύτερου όγκου εκτυπώσεις. Χάρη στα μεγάλων διαστάσεων και με μεγάλη χωρητικότητα συρτάρια, οι συσκευές μπορούν να δεχθούν διάφορα μεγέθη χαρτιού και εξειδικευμένα υλικά – διαχειριζόμενες τον αριθμό των 4.000 επιπλέον φύλλων για παραγωγικές εκτυπώσεις χωρίς διακοπή.

Σταθερή ποιότητα εικόνας

Οι εκτυπώσεις στα 2400 x 2400 dpi, σε συνδυασμό με τοXerox EA Toner, διασφαλίζουν ότι το κείμενο, οι φωτογραφίες και τα γραφικά αναπαράγονται με σταθ
ερότητα – με καθαρά χρώματα και έντονο μαύρο. Επιπλέον, το tonerπροσδίδει μία λιγότερο γυαλιστερή εμφάνιση, με αποτέλεσμα ένα επαγγελματικό ματ φινίρισμα.

Εκτεταμένεςεπιλογέςπεράτωσης

Η ποικιλία επιλογών περάτωσης μπορεί να βοηθήσει τους παρόχους εκτυπώσεων να αυξήσουν τα έσοδά τους μειώνοντας ταυτόχρονα το κόστος των λύσεων που έχουν εγκατεστημένες στον χώρο τους. Για παράδειγμα, οι πάροχοι μπορούν να επιλέξουν ένα επιπλέον χαρακτηριστικό περάτωσης – προσαρμόζοντας έτσι τη συσκευή ώστε να ταιριάζει στις ακριβείς ανάγκες τους. Οι πάροχοι μπορούν επίσης να διευρύνουν την γκάμα των προϊόντων τους, χάρη στη δυνατότητα να παραγάγουν με έναν in-linefinisher εφαρμογές Engineering, Z, Triκαι SquareFold.

Οι πάροχοι μπορούν να αναλάβουν περισσότερες εργασίες στον χώρο της έκδοσης βιβλίων, χάρη στον XeroxTapeBinder, που δένει ως και 125 φύλλα χαρτιού με βάρος 75 gsm. Ο binderείναι επίσης συμβατός με το σύστημα PlockmaticPro 50/35 BookletMaker, κάνοντας εύκολη και γρήγορη τη δίπλωση και τη βιβλιοδεσία με συρραφή.