Βράβευση για το Xerox Mobile Print Cloud 1

Αθήνα, 9 Ιανουαρίου 2014.  – Μία ιδιαίτερα σημαντική διάκριση από τον ανεξάρτητο οργανισμό Buyers Laboratory Inc. (BLI) απέσπασε πρόσφατα εκτυπωτική λύση της Xerox για κινητές συσκευές, χάρη στην ευκολία στην εγκατάσταση, τη διαχείριση και τα ανταποδοτικά της οφέλη στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Πρόκειται για το Xerox Mobile Cloud Print 1, προϊόν το οποίο διακρίθηκε με το βραβείο BLIPick” και χαρακτηρίστηκε ως «εξαιρετικό» στην κατηγορία του (“Outstanding Small Business Mobile Print Solution”).

H cloudbased mobile εκτυπωτική λύση της Xerox προσφέρει τη δυνατότητα εκτυπώσεων από οποιαδήποτε κινητή συσκευή χωρίς να είναι απαραίτητη η εγκατάσταση ή επιπλέον υποδομές server, δυνατότητα ιδιαίτερα σημαντική για μικρές επιχειρήσεις με περιορισμένα budget και IT υποδομές.

Το Xerox Mobile Print Cloud επιτρέπει στους διαχειριστές να επιβλέπουν όλους τους εκτυπωτές συνδεμένους στο δίκτυο της εταιρείας στους, μέσω μίας μόνο διαδικτυακής κονσόλας, με τη δυνατότητα να προσαρμόζουν εύκολα τις ρυθμίσεις ασφαλείας, να παρακολουθούν τις εργασίες εκτύπωσης καθώς και τη κατάσταση του εκτυπωτή και να δημιουργούν reports χρήσης.

Ένα ακόμα πλεονέκτημα του Xerox Mobile Print Cloud  είναι ότι υποστηρίζει έναν πολύ μεγάλο αριθμό συσκευών. Επίσης, η δυνατότητα οικονομικής επιβάρυνσης ανά εκτυπωτική εργασία επιτρέπει στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις να πληρώνουν την εκτύπωση μέσω κινητών συσκευών ανάλογα με τη χρήση και όχι να προχωρούν σε μεγαλύτερες επενδύσεις ως απόρροια των μακροπρόθεσμων αδειών χρήσης. Τα παραπάνω &
chi;αρακτηριστικά καθιστούν το
Xerox Mobile Print Cloud ιδιαίτερα ευέλικτο ως προς το ζήτημα της διαχείρισης.

«Το Xerox Mobile Print Cloud είναι μία άριστη mobile εκτυπωτική λύση με την πιο εύκολη εγκατάσταση όλων των αντίστοιχων λύσεων που έχουν δοκιμαστεί μέχρι σήμερα», ανέφερε ο DanDiGiacomo, AssociateEditor του BLI. «Ξεχωρίζει ανάμεσα σε όλες τις αντίστοιχες λύσεις που αξιολογήθηκαν από το BLI για τις εξαιρετικές ρυθμίσεις διαχείρισης, καθώς και για την συμβατότητά του με συσκευές εξόδου (outputdevices) ανεξαρτήτως κατασκευαστή – ένα σημαντικό πλεονέκτημα έναντι άλλων mobile εκτυπωτικών εφαρμογών που είναι συμβατές μόνο με κάποιες από τις συσκευές του ίδιου κατασκευαστή»

Το εργαστήριο Buyers Laboratory Inc. είναι ο πλέον έγκριτος οργανισμός ερευνών και δοκιμών IT, που εδώ και σχεδόν 50 χρόνια διεξάγει εντατικές δοκιμές σε προϊόντα εγγράφων, συγκρίνοντας τη γενικότερη επίδοση, παραγωγικότητα, αξιοπιστία και ευχρηστία των μηχανημάτων, μεταξύ πολλών άλλων σημαντικών παραγόντων.