Gartner Symposium: Είναι ο CIO σας έτοιμος για τον χώρο εργασίας του μέλλοντος;

Αθήνα, 5 Νοεμβρίου 2013 – Καθώς η τεχνολογία εξακολουθεί να επαναπροσδιορίζει τον χώρο εργασίας, ποια είναι τα μέτρα που πρέπει να λάβουν οι επιχειρήσεις ώστε να είναι πάντα σε ετοιμότητα για τη διαρκώς μεταβαλλόμενη επιχείρηση του μέλλοντος, που θα αντιμάχεται τις κάθε είδους πλατφόρμες;

Τι στρατηγικές χρειάζονται; Μήπως πρέπει πλέον να βλέπουμε τους CIO και ως «επικεφαλής καινοτομίας», εκτός από τα υπάρχοντα καθήκοντά τους;

Σε αυτά και άλλα παρόμοια ερωτήματα θα επιχειρήσει να δώσει απάντηση η Xerox στο φετινό Gartner Symposium ITxpo, που θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη μεταξύ 10 και 14 Νοεμβρίου, με τον Δρα. Stephen Hoover, chief executive officer του Κέντρου Ερευνών Palo Alto, αλλιώς PARC, a Xerox company, θα αναλύσει το πώς οι CIOs αναλαμβάνουν έναν πολύ σπουδαιότερο και με μεγαλύτερο όραμα ρόλο στην επιχείρηση.

Στο πλαίσιο της εν λόγω ενότητας, η οποία φέρει τον τίτλο “CIO: Chief Information Officer, Chief Innovation Officer or both?” θα συζητηθούν οι ανοικτές στρατηγικές καινοτομίας που δίνουν στους πάσης φύσεως οργανισμούς να συμβαδίσουν με τις διαρκώς μεταβαλλόμενες επιχειρησιακές τους απαιτήσεις και τις αντίστοιχες τεχνολογικές καινοτομίες. Η συζήτηση θα λάβει χώρα στις 11 Νοεμβρίου, μεταξύ 15:00 και 15:45, στην αίθουσα 120+121.

«Οι CIOs έχουν το μοναδικό προνόμιο να μπορούν να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες με εντυπωσιακές καινοτομίες με σημαντικό αντίκτυπο», ανέφερε ο Hoover. «Στο Gartner Symposium θα δείξουμε πώς η καινοτομία ξεκινάει με την ανθρώπινη συμπεριφορά και μέσα σε ένα περιβάλλον ανθρώπων, καθώς και το πώς η δημιουργία μιας ευέλικτης διαδικασίας ανάπτυξης, π&omicro
n;υ να προσαρμόζεται στη νέα και διαρκή ροή πληροφοριών, είναι κρίσιμη για μια στρατηγική καινοτομίας».

Στο φετινό Gartner Symposium ITxpo, η Xerox θα δείξει επίσης νέες ολοκληρωμένες τεχνολογίες, που βοηθούν τις επιχειρήσεις να αυτοματοποιήσουν ροές εργασίας, να διαχειριστούν περιεχόμενο και να αναλύσουν αποδοτικά τα έγγραφά τους, ώστε να γίνουν πιο παραγωγικές.

Στο stand O2 οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα παρακάτω:

  • Device Security – μία λύση που παρέχει εξ ολοκλήρου κεντροποιημένη διαχείριση για κινητές συσκευές και το virtualised desktop.
  • User Analytics – μία εφαρμογή προσδιορισμού συγκεκριμένων ροών εργασίας που μπορούν να αυτοματοποιηθούν και κατηγοριοποίησης εκτυπωμένων εγγράφων με σκοπό την προώθησή τους στα σχετικά τμήματα και μηχανήματα.
  • Workflow Automation – η αυτοματοποίηση ροών εργασίας που έχουν τα έγγραφα στο επίκεντρό τους, όπως η επεξεργασία τιμολογίων και οι πληρωμές μέσω της ψηφιοποίησης εκτυπωμένων εγγράφων με τη χρήση μιας πολυλειτουργικής συσκευής.

Οι επισκέπτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να δουν από κοντά τον ψηφιακό πίνακα “e-discovery” της Xerox, ο οποίος επιτρέπει την εύκολη αναζήτηση, άνοιγμα, ταξινόμηση, μετακίνηση και επισκόπηση χιλιάδων εγγράφων με ένα μόνο άγγιγμα.

Ο Andy Jones, director και general manager of service development and marketing της Xerox Ευρώπης, θα συζητήσει τον τρόπο με τον οποίο καθεμία από αυτές τις νέες τεχνολογίες συνάδει με το μοντέλο next-generation managed print services της Xerox.

Η ομιλία του Jones, με τίτλο “Printing less with Next Generation MPS”, θα επιχειρήσει να δείξει πώς οι πολυλειτουργι&kappa
;ές συσκευές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να βελτιώσουν την πρόσβαση στις πληροφορίες σε χώρους όπως η διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού και η οικονομική διεύθυνση.

Για να βοηθήσει τους 5.000 επισκέπτες του Gartner Symposium να πάρουν όσα περισσότερα μπορούν από τη διοργάνωση, η Xerox θα παράσχει 13 πολυλειτουργικές συσκευές ConnectKey, που θα λειτουργήσουν ως hub για όλες τις πληροφορίες που έχουν να κάνουν με την εκδήλωση.

Στην οθόνη του ConnectKey θα είναι διαθέσιμες εφαρμογές για να κατεβάσουν οι επισκέπτες το πρόγραμμα του Συμποσίου και να δουν τον χάρτη του, να βρουν τα καλύτερα εστιατόρια της περιοχής, να εκτυπώσουν κάρτες εισόδου, καθώς και να εκτυπώσουν, να αντιγράψουν και να σκανάρουν άλλα έγγραφα όσο είναι μακριά από το γραφείο τους.

Για να γίνεται κι εσείς μέλος της συζήτησης γύρω από Gartner Symposium στο Twitter, ακολουθήστε τα @xeroxevents και @xeroxUK χρησιμοποιώντας το hashtag #GartnerSym.