Ευέλικτος νέος εκτυπωτής της Xerox που ταιριάζει σε κάθε περιβάλλον προσφέρει περισσότερες επιλογές..

Αθήνα, 7 Οκτωβρίου 2013 – Ο εκτυπωτής που παρουσίασε πρόσφατα η Xerox κάνει ευκολότερη την παραγωγή μιας ευρείας γκάμας εφαρμογών – όπως ανάγλυφα υλικά, πολυεστερικές ετικέτες, αυτοκόλλητα, μενού και μπροσούρες – προσφέροντας στους επαγγελματίες παρόχους εκτυπώσεων περισσότερους τρόπους να ανταποκριθούν στις ανάγκες των πελατών τους και να προσελκύσουν νέους.

Ο εκτυπωτής Xerox Colour 570 είναι τόσο ευέλικτος που μπορεί να βρει θέση σε καταστήματα εκτυπώσεων, εσωτερικά τμήματα εκτύπωσης, εταιρείες παροχής υπηρεσιών, μικρές επιχειρήσεις και εταιρείες του κλάδου της μεταποίησης με πολλαπλές ανάγκες.

Τα πολυλειτουργικά χαρακτηριστικά του εκτυπωτή, λόγου χάρη, επιτρέπουν στους εργαζομένους γραφείου να αντιγράφουν, να σαρώνουν, να εκτυπώνουν ενώ οι γραφίστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη συσκευή για να παραγάγουν υψηλής ποιότητας εφαρμογές. Χάρη στον συνδυασμό της 2400 x 2400 dpi ανάλυσης και του EA toner της Xerox, τα αποτελέσματα ξεχωρίζουν για τα ζωντανά τους χρώματα και το μεγάλης λεπτομέρειας, εφάμιλλο με αυτό της offset εκτύπωσης, φινίρισμά τους.

Μεταξύ των επιπλέον χαρακτηριστικών του εκτυπωτή Xerox Colour 570 περιλαμβάνονται και τα παρακάτω:

  • Ταχύτητα 70 σελίδων το λεπτό (ppm) στην έγχρωμη εκτύπωση και 75 σελίδων το λεπτό (ppm) στην ασπρόμαυρη.
  • Επιλογή των πιο καινούριων server εκτύπωσης της Xerox και της EFI, οι οποίοι βελτιώνουν τη διαχείριση του χρώματος και ελαττώνουν τις χρονοβόρες διαδικασίες.
  • Ακόμη περισσότερες επιλογές &ups
    ilon;λικών εκτύπωσης, όπως ο πολυεστέρας και το βινύλιο, και ειδικά υλικά όπως τα Χαρτιά Περράκη και οι Φάκελοι Κοτσώνη.

  • Ενσωματωμένες επιλογές περάτωσης όπως συρραφή, διάτρηση, δίπλωση και face trimming για παρουσιάσεις, μπροσούρες και αναφορές.
  • Δυνατότητες μεταβλητών δεδομένων για προσωποποιημένες εφαρμογές.
  • Το Mobile Print Cloud της Xerox δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να εκτυπώνουν στη συσκευή από οπουδήποτε.

Ευελιξία ως προς το βάρος των υλικών εκτύπωσης τόσο για επικαλυμμένα όσο και για μη επικαλυμμένα υλικά ως και 300 gsm.

Διαθεσιμότητα
Ο εκτυπωτής Xerox Colour 570 είναι άμεσα διαθέσιμος για παραγγελία.