Ευκαιρίες ανάπτυξης από τη Xerox στην Graphica 2013

Αθήνα, 27 Μαΐου 2013. Σταθερά στο πλευρό των συνεργατών της, ιδιαίτερα στη σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία, η Xerox Hellas συμμετέχει για δέκατη φορά στην έκθεση Graphica 2013, τη μεγαλύτερη έκθεση γραφικών τεχνών στην Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, που θα υποδεχτεί τους επισκέπτες της από τις 31 Μαΐου μέχρι τις 3 Ιουνίου, στον χώρο του MEC Παιανίας, η Xerox θα εστιάσει σε εργαλεία που συμβάλλουν καθοριστικά στα σχέδια για ανάπτυξη κάθε επιχείρησης, ακόμη και εν μέσω μιας εποχής που χαρακτηρίζεται από πολλές προκλήσεις.

Στο επίκεντρο των εργαλείων που θα παρουσιάσει η Xerox στη φετινή Graphica θα βρεθούν μικρές αλλά και μεγαλύτερες λύσεις, για κάθε επιχείρηση του χώρου των γραφικών τεχνών, ανεξαρτήτως μεγέθους και οικονομικής δυνατότητας. Στο σημερινό δύσκολο και εξαιρετικά ανταγωνιστικό περιβάλλον, η Xerox προσφέρει σίγουρες λύσεις για κάθε επαγγελματία και αποτελεί τη μοναδική εταιρεία που είναι σε θέση να προσφέρει μια πραγματικά ολοκληρωμένη προσέγγιση σε όσους την επιλέξουν ως τον στρατηγικό τους συνεργάτη. Στο παραπάνω πλαίσιο, οι επισκέπτες της φετινής Graphica που θα επισκεφθούν το περίπτερο της Xerox θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν ολόκληρο τον κόσμο της εταιρείας: η τεχνολογία, η καινοτομία, οι άνθρωποι, οι λύσεις, οι εφαρμογές, τα υλικά και οι ιδέες Xerox θα είναι όλα εκεί για να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις του χώρου των γραφικών τεχνών να ανταποκριθούν στις νέες προκλήσεις και να αξιοποιήσουν όλες τις ευκαιρίες ανάπτυξης που τους παρουσιάζονται ή, ακόμη, και
να δημιουργήσουν νέες.

Μεταξύ των λύσεων Xerox που θα πρωταγωνιστήσουν στη φετινή Graphica συμπεριλαμβάνονται έγχρωμα και ασπρόμαυρα ψηφιακά πιεστήρια συνδυασμένα με τα κατάλληλα συστήματα περάτωσης και φινιρίσματος, λύσεις λογισμικού της οικογένειας FreeFlow που βελτιώνουν και επιταχύνουν τις ροές εργασίας και εμπορικές εφαρμογές επανασχεδιασμένες με βάση τη λογική της εκτύπωσης κατά ζήτηση. Τα παραπάνω, μαζί φυσικά με πληθώρα υλικών εκτύπωσης που μπορούν να αξιοποιηθούν σε διάφορες εφαρμογές και να ενισχύσουν τα χαρακτηριστικά της έντυπης επικοινωνίας, σας περιμένουν στο περίπτερο 208-308 μεταξύ 31 Μαΐου και 3 Ιουνίου. Οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες αλλά και να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στο http://www.xerox-ekdiloseis.com/freedomtoperform/graphica13.