Παρουσίαση Managed Print Services και γευσιγνωσία καλού κρασιού σε εκδήλωση της Xerox στη Θεσσαλονίκη.

Αθήνα, 15 Φεβρουαρίου 2013 – Πάντα κοντά στο επιχειρηματικό κοινό της Βορείου Ελλάδας, η Xerox Hellas πραγματοποίησε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη, με σκοπό να ενημερώσει τις επιχειρήσεις κάθε μεγέθους και κλάδου σχετικά με τα οφέλη των Managed Print Services, ταξιδεύοντας ταυτόχρονα τους προσκεκλημένους της στο μαγικό κόσμο του κρασιού.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, που έλαβε χώρα στον ζεστό και φιλόξενο χώρο του Κτήματος Γεροβασιλείου, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τάσεις της ελληνικής αλλά και παγκόσμιας αγοράς στον τομέα των Managed Print Services αλλά και για τα οφέλη που εγγυώνται οι υπηρεσίες της Xerox, με σημαντικότερα την μέχρι και 30% μείωση του κόστους και την αύξηση της παραγωγικότητας. Προσκεκλημένοι της ιδιαίτερα επιτυχημένης εκδήλωσης ήταν εξέχοντα μέλη της επιχειρηματικής κοινότητας, στελέχη από τις μεγαλύτερες και δυναμικότερες επιχειρήσεις της Βορείου Ελλάδας.

Εκτός όμως από την τέχνη της εξοικονόμησης κόστους, όσοι έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση της Xerox μυήθηκαν επίσης στα μυστικά της τέχνης του κρασιού από ειδικούς στην οινοποιία sommelier, και απόλαυσαν μία ξενάγηση στο Μουσείο Οίνου του Κτήματος Γεροβασιλείου. Η εκδήλωση έκλεισε με μία γευσιγνωσία αποκλειστικά για τους προσκεκλημένους της Xerox, που αποχώρησαν με τις καλύτερες εντυπώσεις, πεπεισμένοι για την «απόλαυση» που μπορούν να τους προσφέρουν οι υπηρεσίες της εταιρείας.

ΤΕΛΟΣ