Οι φίλοι της Facebook σελίδας της Xerox δημιουργούν τη χριστουγεννιάτικη κάρτα της εταιρείας για καλό σκοπό

Αθήνα, 13 Νοεμβρίου 2012 – Την ευκαιρία να γίνουν διάσημοι, και μάλιστα για καλό σκοπό, δίνει φέτος η Xerox στους fan της σελίδας της στο Facebook. Στο πλαίσιο του πανευρωπαϊκού διαγωνισμού «Δώσε κι εσύ μια ιδέα για ένα καλό σκοπό… και αυτά τα Χριστούγεννα… γίνε διάσημος», οι φίλοι της σελίδας της Xerox και στην Ελλάδα μπορούν να δημιουργήσουν τη δική τους πρόταση για τη φετινή χριστουγεννιάτικη κάρτα της εταιρείας, που θα ταξιδέψει εντός και εκτός συνόρων, σε όλους όσοι λάβουν ευχές από τη Xerox!

Πιο, συγκεκριμένα εδώ και λίγες ημέρες και μέχρι τις 20 Νοεμβρίου, η Xerox σας προ(σ)καλεί να δημιουργήσετε μια χριστουγεννιάτικη κάρτα με θέμα την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και να συμβάλετε έτσι με το δικό σας τρόπο στην προσπάθεια της εταιρείας να υποστηρίξει το έργο της ΜΚΟ «Γιατροί Χωρίς Σύνορα». Η πιο κατάλληλη κάρτα θα γίνει η επίσημη κάρτα Χριστουγέννων της Xerox στην Ελλάδα, αλλά και σε δύο ακόμη χώρες της Νότιας Ευρώπης, την Πορτογαλία και την Ισπανία, όπου «τρέχει» παράλληλα ο ίδιος διαγωνισμός. Εκτός από την ικανοποίηση της… «διασημότητας για καλό σκοπό», ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει και ένα τελευταίας τεχνολογίας tablet από τη Xerox, ενώ η εταιρεία θα δωρίσει στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα ένα υπερσύχρονο πολυλειτουργικό μηχάνημα για την κάλυψη των σχετικών με το έγγραφο αναγκών της.

Γίνετε, λοιπόν, και εσείς μέλος της παρέας της Xerox Hellas στο Facebook, κάνοντας απλώς click στο http://www.facebook.com/Xerox.Hellas, συνεισφέρετε δημιουργικά στην εκπλήρωση ενός πραγματικά καλού σκοπού και, φυσικά, ενημερωθείτ
ε για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της τεχνολογίας και του εγγράφου!