Xerox Hellas: Managed Print Services στην Generali Hellas

H Generali Hellas επέλεξε την Xerox ως στρατηγικό συνεργάτη για τη λειτουργία κεντρικού print room, επεκτείνοντας τη σύμβαση υπηρεσιών γραφείου Managed Print Services (MPS) ανάμεσα στις δύο εταιρίες.

6 Νοεμβρίου 2012 – Η Xerox Hellas υλοποίησε με επιτυχία την αναβάθμιση της υποδομής του κεντρικού print room της Generali Hellas στις εγκαταστάσεις της Ασφαλιστικής, ολοκληρώνοντας την εγκατάσταση παραγωγικού εξοπλισμού και λογισμικού.
Η εν λόγω υπηρεσία είναι σε πλήρη ισχύ από τον μήνα Σεπτέμβριο, διευρύνοντας το υφιστάμενο πλαίσιο της στρατηγικής σύμβασης MPS της Xerox με την Generali Hellas.

Η Xerox Hellas ανταποκρίθηκε άμεσα στην ανάγκη της Generali για την υλοποίηση της νέας της στρατηγικής και την εκτύπωση των ανανεωμένων ασφαλιστικών συμβολαίων της. Αναλύοντας τις νέες ανάγκες διαχείρισης και παραγωγικής εκτύπωσης της Generali, η Xerox ανέπτυξε την υποδομή ενός πλήρως εξοπλισμένου print room στις εγκαταστάσεις της Ασφαλιστικής, το οποίο εξυπηρετεί κεντροποιημένα τις ανάγκες παραγωγικής εκτύπωσης της Generali εξασφαλίζοντας ευελιξία, ταχύτητα, ποιότητα και ανταγωνιστικό κόστος λειτουργίας.
Η Xerox Hellas στελέχωσε το print room με άνθρωπό της και διατηρεί σήμερα την ευθύνη της καλής λειτουργίας και απόδοσης της υποδομής καθώς και της διαχείρισης όλων των αναγκών παραγωγικής εκτύπωσης της Generali.

Το print room τέθηκε σε πλήρη λειτουργία εντός Αυγούστου και καλύπτει παραγωγή της τάξης των 1,5 εκατομμυρίων σελίδων Α4 μηνιαίως, αξιοποιώντας παραγωγικά συστήματα ασπρόμαυρης και έγχρωμης εκτύπωσης Xerox (δύο Nuvera 144 και ένα DC5000), καθώς και κατάλληλο λογισμικό Xerox FreeFlow.
Με την χρήση της κατάλληλης υποδομής και την παροχή
υπηρεσιών συντήρησης, διαχείρισης και λειτουργίας, η Xerox εξασφαλίζει την άμεση και ποιοτική παραγωγή των ανανεωμένων συμβολαίων της Generali, καλύπτοντας δυνητικά ενδεχόμενες μελλοντικές ανάγκες παραγωγής.

Αναφορικά με την επέκταση της συνεργασίας ο Δ/της Πωλήσεων Ειδικών Λογαριασμών της Xerox Hellas, κος Γιώργος Ντούρλιας, δήλωσε τα ακόλουθα:

«Με την άμεση ανταπόκρισή μας στο σχετικό αίτημα της Generali και την ταχύτατη υλοποίηση του έργου με όρους ανταγωνιστικούς, ενδυναμώθηκε η σημαντική, μακροχρόνια συνεργασία μας με την Generali Hellas. Η εταιρία μας επιβεβαιώνει την εξειδίκευσή της στις ολοκληρωμένες υπηρεσίες εκτυπώσεων, τόσο στο περιβάλλον γραφείου όσο και στο απαιτητικό περιβάλλον παραγωγικών εκτυπώσεων, καθώς και τη δέσμευσή της για την προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών αξίας στους πελάτες της».