Η Ροδιακή Τηλεματική Α.Ε.Β.Ε. νέος επίσημος αντιπρόσωπος της Xerox για τα Δωδεκάνησα

Αθήνα, 23 Φεβρουαρίου 2012. Μία νέα συνεργασία για την κάλυψη των εκτυπωτικών αναγκών του Νομού Δωδεκανήσων ανακοίνωσε πρόσφατα η Xerox Hellas. Συγκεκριμένα, στην οικογένεια των συνεργατών της Xerox προστέθηκε μία από τις πλέον καταξιωμένες ελληνικές εταιρείες λύσεων πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών, η Ροδιακή Τηλεματική Α.Ε.Β.Ε.

Η Ροδιακή Τηλεματική, με έδρα την Καλλιθέα Ρόδου, είναι από τις αρχές του έτους ο μοναδικός επίσημος αντιπρόσωπος της Xerox Hellas για το νομό Δωδεκανήσου. Στο πλαίσιο αυτό, η Ροδιακή Τηλεματική είναι υπεύθυνη για τη διάθεση όλων των προϊόντων Xerox, είτε αυτά αφορούν σε μηχανήματα παραγωγής για επαγγελματίες του χώρου των εκτυπώσεων και των γραφικών τεχνών είτε πρόκειται για συσκευές γραφείου.

Με αυτή τη νέα, δυναμική συνεργασία η Xerox Hellas στοχεύει στην καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση της αγοράς των Δωδεκανήσων. Οι χρήστες τεχνολογίας του Νομού μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση στο πληρέστερο χαρτοφυλάκιο λύσεων διαχείρισης εγγράφων της αγοράς, και μάλιστα με την εγγύηση που συνοδεύει το όνομα Xerox. Μεταξύ των λύσεων που προσφέρονται περιλαμβάνονται πολυλειτουργικά μηχανήματα, έγχρωμοι και ασπρόμαυροι εκτυπωτές, φωτοαντιγραφικά, plotters, χαρτιά και αναλώσιμα μηχανών και, φυσικά, τα γνήσια ανταλλακτικά και το επίσημο service της Xerox.

Η συνεργασία «εγκαινιάζεται» με μία άκρως ενδιαφέρουσα προσφορά γνωριμίας, που προβλέπει 30% έκπτωση στα γνήσια αναλώσιμα μηχανών Xerox για αγορές μέχρι 30 Απριλίου 2012.

Σχολιάζοντας τη νέα συνεργασία, η Μαρία Μεταξογένη, European Channel Group Director, Xerox Hellas, δήλωσε: &laq
uo;Είμαστε πεπεισμένοι ότι η νέα συνεργασία της Xerox με τη Ροδιακή Τηλεματική θα είναι επωφελής και για τις δύο πλευρές, πάνω από όλα όμως για τους καταναλωτές της περιοχής. Πρόκειται για μία εταιρεία με ειδικευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, που θέτει ως πρώτη προτεραιότητα την εξυπηρέτηση του πελάτη, γεγονός που αντιπροσωπεύει τη φιλοσοφία της Xerox. Άλλωστε, ακριβώς αυτό το κοινό μας όραμα ήταν που μας ώθησε να επιλέξουμε τη Ροδιακή Τηλεματική ως το νέο επίσημο αντιπρόσωπό μας στο Νομό Δωδεκανήσου».